Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

NFP Photography de nieuwe beeldbepaler

Datum nieuwsfeit: 01-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Nederlandse Vereniging van Fotojournalisten

NFP Photography de nieuwe beeldbepaler

Een van de oudste fotopersbureaus in Nederland, het Nationaal Foto Persbureau (NFP) in Amsterdam heeft een nieuw directeur in de persoon van de heer A.J.M. (Ton) Mascini en een nieuwe naam "NFP Photography".
Zoals de laatste jaren al zichtbaar was zal NFP Photography zich naast het maken van een goed fotojournalistiek product sterker gaan profileren in de reclamefotografie, productfotografie en portretfotografie. "Oog voor fotografie, kwaliteit en efficiency en een flinke dosis enthousiasme staan garant voor beeldbepalend werk", zegt Mascini. Hij heeft bewust gekozen voor NFP. Volgens hem is de afkorting al heel lang bekend en de "Engelstalige toevoeging 'Photography' onderschrijft onze kerndiscipline en accentueert het grensoverschrijdende karakter van ons opdrachtenpakket." Meer weten bel 020 4860576

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie