Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

AbvaKabo stemt in met concept-arbeidsvoorwaardenbeleid FNV

Datum nieuwsfeit: 01-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
FNV


1 nov. - AbvaKabo stemt in met concept-arbeidsvoorwaardenbeleid FNV

CAO - catzfol@wxs.nl

De bondsraad van de http://www.abvakabo.nl/cgi-bin/cms_read.cgi?aktie=show_msg&id=494&categorie=1.3-berichten (AbvaKabo) zal de Cao-onderhandelingen 2001 ingaan met een looneis van 4 procent. Dat komt overeen met de discussienota Arbeidsvoorwaardenbeleid van de FNV. Daarnaast wil de bond in drie a vier jaar stapsgewijs een dertiende maand salaris realiseren in de collectieve sector. In diverse Cao`s zijn de afgelopen jaren al eindejaarsuitkeringen tot stand gebracht, die als opstap kunnen dienen voor zo`n dertiende maand. Omdat het gaat om specifieke aanvullende eisen past het streven naar een dertiende maand binnen het FNV-arbeidsvoorwaardenbeleid. Ook ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie