Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Platform voor Fraudecoördinatoren van start

Datum nieuwsfeit: 01-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Verbond van verzekeraars

Platform voor Fraudecoördinatoren van start

De Commissie Preventie & Criminaliteitsbeheersing heeft onlangs het Platform Fraudecoördinatoren Verzekeringsbedrijf geïnstalleerd. Doelstelling is onder meer om bij te dragen aan de professionalisering van de fraudebeheersing. Daarnaast wil het Verbond de 'eenduidigheid' bij alle betrokkenen vergroten. Op 1 november vindt de oprichtingsvergadering plaats, waarbij alle fraudecoördinatoren die bij een verzekeraar of een gevolmachtigde in dienst zijn, van harte welkom zijn.

In het twee jaar geleden verschenen 'Protocol betreffende preventie en bestrijding van fraude in de verzekeringsbranche' stond al geschreven dat het Verbond het als zijn taak ziet om een ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie