Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

TeleDiscount start met Carrier Selectie

Datum nieuwsfeit: 01-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht : TeleDiscount start met Carrier Selectie Datum : 1 november 2000

Vanaf vandaag start TeleDiscount met het aanbieden van bellen via de carrier selectie code 1649. TeleDiscount introduceert deze dienst onder de naam "1649 TeleDiscount".

TeleDiscount is het kleinste telecombedrijf van Nederland en bekend geworden door zijn spectaculair lage tarieven voor bellen naar internationale en mobiele bestemmingen. Anders dan alle andere telecombedrijven is TeleDiscount twee jaar geleden begonnen met het aanbieden van goedkoper bellen via 0900 nummers. Jochem van het hof van Telediscount: 'We zijn altijd al 'prijsstunters' geweest en dat blijven we, zeker ook met 1649'. Jochem van het Hof vervolgt: 'De grote telecomaanbieders zijn nooit blij met ons geweest en dat zal zeker niet verbeteren met onze aanbiedingen via 1649'.

Veel critici dachten dat TeleDiscount het niet lang zou volhouden tussen alle andere telecomgiganten, maar we zijn er nog steeds en nu zelfs ook met onze eigen carrier selectie code. 'Met al onze ervaring van de afgelopen 2 jaar en onze nieuwe carrier selectie code, is nu echt tijd om de strijd aan te gaan met alle andere carrier selectie aanbieders', aldus een zelfbewuste Jochem van het Hof.

In tegenstelling tot alle andere carrierselectie bedrijven, kent TeleDiscount vooraf geen aanmeldingsprocedure. Dus geen langdurige schriftelijke aanmeldingen, maar men kan direct bellen via 1649 TeleDiscount, zonder zich eerst aan te melden.

Uniek in Nederland is dat men het tarief per minuut te horen krijgt, voorafgaande van het telefoongesprek. Deze tariefsmelding is gratis. Jochem van het Hof meldt dan ook: 'Hierdoor weet iedereen wat het gesprek ongeveer zal gaan kosten en komen 1649 TeleDiscount bellers niet voor onaangename financiële verrassingen te staan'.

Ter introductie van 1649 TeleDiscount kan iedereen met een vaste telefoonaansluiting 30 minuten gratis bellen naar Duitsland. Wanneer men na deze 30 minuten opnieuw probeert te bellen via 1649 TeleDiscount, dient men zich pas telefonisch aan te melden.

De gesprekskosten via 1649 TeleDiscount worden niet afgerekend via de normale KPN Telefoonrekening, maar via een WXX-rekening. WXX is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verzorgen van het (online) betalingsverkeer voor een select aantal bedrijven. Het aanmelden is gratis en binnen 5 minuten is men in het bezit van een persoonlijke WXX rekening, en dit zonder verplichtingen en extra kosten. Voor meer info: www.wxx.com

Momenteel kunnen we alleen Duitsland aanbieden voor maar 8 cent per minuut. Hiermee zijn we zonder twijfel de goedkoopste aanbieder van Nederland. De verwachting is dat wij op zeer korte termijn de tarievenlijst flink zullen uitbreiden.

Kijk voor meer informatie over 1649 TeleDiscount op: www.telediscount.nl/1649Meer inlichtingen:
Jochem van het Hof
mailto:info@telediscount.nl
www.telediscount.nlreageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie