Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Biazo en Sybase ontwikkelen CRM-oplossing voor leveranciers

Datum nieuwsfeit: 01-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

ASP-oplossing voor CRM in de telecomindustrie

Biazo en Sybase ontwikkelen economische oplossing voor customer relationship management bij leveranciers van mobiele telefonie.

Maarssen, 1 november 2000 - De Application Service Provider (ASP) Biazo gaat Sybase Industry Warehouse Studio integreren in zijn Wireless ASP Solution. Biazo realiseert daarmee een economische oplossing voor Customer Relationship Management (CRM) binnen mobiele telefoniebedrijven.

De oplossing omvat datamodellen en queries die specifiek zijn voor de telecommunicatie-industrie. De door telecombedrijven aangeleverde gegevens worden daarmee geanalyseerd en in de vorm van strategische bedrijfsinformatie aan het telecombedrijf teruggeleverd. Door deze faciliteiten in de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie