Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord, District Aa & Dommel

Datum nieuwsfeit: 01-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 1-11-2000 Persbericht district Aa & Dommel

SNELHEIDSCONTROLE

Dinsdag is snelheidscontrole gehouden op de Lieshoutseweg in Nijnsel. Op deze weg waar 80 km/u gereden mag worden werden 148 voertuigen gecontroleerd. Hiervan bleken er 7 te hard te rijden. De hoogst gemeten snelheid was 106 km/u.

Op de Eindhovenseweg in Boxtel werden dinsdag 315 voertuigen gecontroleerd. Hiervan zijn er 20 bekeurd omdat ze te hard reden op deze weg waar 50 km/u gereden mag worden. De hoogst gemeten snelheid was 62 km/u.

Op de Rijksweg N 65 onder Helvoirt werden dinsdag 124 personen bekeurd omdat ze te hard reden. Op deze weg waar 80 km/u gereden mag worden werden 671 voertuigen gecontroleerd. De hoogst gemeten snelheid was 125 km/u.

INBRAAK BEDRIJF, Vught

In de nacht van dinsdag op woensdag is ingebroken in een bedrijf aan de Helvoirtseweg in Vught. Een ruit werd vernield, waardoor men binnen kon komen. Vanuit het pand werden een beeldscherm, en een computer met toetsenbord gestolen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie