Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Belangrijke grondtransactie bestemmingsplan Mandebroek

Datum nieuwsfeit: 01-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Emmen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente EmmenPersbericht: Bestemmingsplan Mandebroek, 1 november 2000

Belangrijke grondtransactie
Bestemmingsplan Mandebroek in Nieuw-Weerdinge

Ten behoeve van het bestemmingsplan Mandebroek in Nieuw-Weerdinge is er een belangrijke grondtransactie geweest. Door aankoop van ca 1.65.00 ha kan de gemeente vanaf volgend jaar 30 kavels uitgeven. Het gaat om achttien twee-onder-een-kapwoningen en twaalf vrijstaande woningen.

Het betreft de uitwerking van een door partijen aangegane mondelinge overeenkomst van de afgelopen zomer. Door een aantal externe factoren, waarvan de Herinrichting Groningse en Drentse Veenkoloniën de belangrijkste was, kon de overeenkomst niet eerder formeel worden afgerond. De uitwerking van de transactie is conform het opgestelde stappenplan door de gemeente ten uitvoer gebracht.

Kavels uitgeven

Het plan wordt begin november ter vaststelling voorgelegd aan het college van b en w. Wanneer er geen bedenkingen tegen het plan worden ingebracht kunnen de kavels in de loop van het voorjaar 2001 worden uitgegeven.Alle rechten voorbehouden. Aan de op deze pagina's gepresenteerde informatie kunnen geen rechten worden ontleend
(c) 2000 Gemeente Emmen

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie