Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Controle Hondenbelasting in Hilversum van start

Datum nieuwsfeit: 01-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente HilversumControle Hondenbelasting van start

Met ingang van 1 november zal de gemeente Hilversum huis-aan-huis gaan controleren of voor alle honden belasting wordt betaald. Iedereen die in Hilversum één of meer honden houdt, is verplicht hiervan aangifte te doen en Hondenbelasting te betalen. Gebleken is dat sommige bewoners vergeten hun hond aan te melden. Het komt ook voor dat een eigenaar voor slechts één hond betaalt, terwijl hij er meer heeft. Vandaar dat het college van burgemeester en wethouders heeft besloten tot deze intensieve controle. Waarschijnlijk wonen er in Hilversum veel meer dan de 3700 honden die nu geregistreerd staan.

De controles vinden zowel overdag als 's avonds in de hele stad plaats. De controleurs kunnen zich altijd legitimeren en zullen u zo nodig verzoeken om het betalingsbewijs van de Hondenbelasting over het jaar 2000 te tonen.

Hond nu opgeven!

Uiteraard hoeft u niet te wachten op het bezoek van de controleur. Wanneer u uw hond(en) nu alvast aanmeldt, bespaart dat veel rompslomp. U kunt op werkdagen tussen 9 en 15 uur een aangifteformulier aanvragen bij de afdeling Belastingen, telefoon 629.2802.

Informatie
Voor nadere informatie over de controle Hondenbelasting kunt u contact opmemen met mevrouw N. Hoogmoed (hoofd Belastingen, telefoon 629.2258) en mevrouw T. Frankfurther (Communicatie, tel. 629.2076).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie