Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Mediadag VN-dag UNMEE in Ermelo

Datum nieuwsfeit: 01-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ministerie van Defensie
Zoek soortgelijke berichten

Ministerie van Defensie


www.mindef.nl

MINDEF: MEDIADAG VN-OEFENING UNMEE

In het kader van de voorbereiding op uitzending van Nederlandse militairen naar Ethiopië en Eritrea (UNMEE) worden vertegenwoordigers van de media in de gelegenheid gesteld zich hiervan op de hoogte te laten brengen tijdens een missiegerichte veldoefening op de Veluwe.

Op de oefenterreinen nabij de Generaal Spoorkazerne te Ermelo worden op woensdag 1 november as. van 09.30 uur tot ca. 13.00 uur militairen van de Koninklijke Marine, Koninklijke Landmacht en Koninklijke Luchtmacht diverse oefeningen uitgevoerd die door vertegenwoordigers van de media kunnen worden bezocht.

Programma:
09.30 Vertegenwoordigers van de media verzamelen bij het PMT Ermelo,
Leuvenumseweg 68, voor transport naar het oefenterrein. 10.00 Korte briefing in staftent door de bataljonscommandant, luitenant- kolonel der mariniers A.G. van Ede 10.15 Diverse missie-gerichte oefeningen. Gelegenheid om met deelnemende militairen te spreken.
12.00 Lunch te velde.
13.00 Transport naar PMT Ermelo. Einde Mediapresentatie.

Gegadigden worden verzocht zich voor deze gelegenheid aan te melden bij Marinevoorlichting, LTZ Walraven, tel.nr. 070-3188588 of fax. 070-3188371.

30 okt 00 15:00

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie