Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Aucxis brengt bloemenveilingen naar het web

Datum nieuwsfeit: 01-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

AUCXIS BRENGT BLOEMENVEILINGEN NAAR HET WEB TIJDENS INTERNATIONALE BLOEMENVAKTENTOONSTELLING

Bedrijfstakken van de oude economie, zoals de bloemen- en plantenhandel, ondergaan door de technologie van de 21e eeuw ingrijpende veranderingen. aucxis levert diensten aan op gebied van e-business voor markten voor beperkt houdbare producten (bloemen, fruit, vis en groenten). aucxis biedt real-time elektronische handelssystemen die voor het Internet geschikt zijn. Door middel van strategische samenwerkingsverbanden met leiders in de branche voegen zij voor het Internet geschikte diensten toe op het gebied van financiën, logistiek, informatie en infrastructuur. De technologie van aucxis resulteert in snellere transactie- en leveringstijden, een transparante markt, toegang ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie