Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Eerste interactieve TV Quizshow op internet voor 17 landen

Datum nieuwsfeit: 01-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

QUIZPEOPLE

De eerste Quiz Show op internet met presentator

Kopenhagen (ots) - Quizpeople.com, de grootste Quiz Site in Europa, lanceert de eerste interactieve Internet TV Quizshow op internet voor 17 landen.

Dit nieuwe concept combineert op spannende wijze interactieve TV (iTV) met internet. De TV (beelden)-productie vond plaats in München, in samenwerking met het Duitse internet TV-station TV1.de, die met zijn toegang tot de allernieuwste InternetTV technologieen én met zijn miljoenen kijkers, één van de grootste marktleiders ter wereld is.

De Quizshow is zowel in het Engels als in het Duits geproduceerd en benut volop de mogelijkheden die Internet biedt met zowel filmbeelden als interactieve toetsen, die de kijkers kunnnen helpen met het beantwoorden van vragen en het winnen van prijzen.

De presentator, Mads Jorgensen, stelt de deelnemers van de Quiz tien vragen. Is de eerste vraag goed beantwoord, dan gaat men door naar de volgende vraag. Alle tien vragen hebben één thema, namelijk het land waar de hoofdprijs hen naar toe brengt. In de komende 10 maanden is elke maand een nieuw land en dus ook een nieuwe hoofdprijs te winnen. Haalt men het niet tot de laatste vraag, dan maakt men nog steeds kans op andere mooie prijzen.

Quizpeople.com, in Mei vorig jaar opgericht door Per Sunesen en Claus Hyldgaard, is één van de snelstgroeiende Entertainment portals van Europa. In deze korte periode zijn er meer dan 80 werknemers in dienst en worden gezamenlijk 17 landen met 12 verschillende talen vertegenwoordigd. Na het succes in Denemarken, het originele land van aanvang, Europa en de Verenigde Staten, zijn reeds plannen in voorbereiding om ook het Verre Oosten, Rusland, Turkije en de rest van Oost-Europa te veroveren met het unieke concept.

24 uur per dag nonstop meespelen op internet en fantastische prijzen winnen. Het aftellen voor de Mega Prijs van dit jaar is al gestart: op 31 december aanstaande kan één van de deelnemers zich de gelukkige eigenaar van zijn eigen eiland noemen!

ots original text: Quizpeople
Internet: www.newsaktuell.be

Voor meer informatie - contacteer: Brenda Hoogenraad ((brh@quizpeople.com))
en +352.22.9999.5269


01 nov 00 08:48
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie