Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Symposium 'Milieukeur in de markt' in Lindenhof in Delft

Datum nieuwsfeit: 02-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSUITNODIGING

Stichting Milieukeur nodigt u uit voor het symposium 'Milieukeur in de markt' op donderdag 2 november 2000, van 9:00 tot 17:00 uur in de Lindenhof te Delft.

Tijdens het symposium spreken onder andere L.J. Brinkhorst, minister van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij, H. Pont, directeur-generaal Milieubeheer van het ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer, K.L. van den Doel, voorzitter Centraal Bureau Levensmiddelenhandel (CBL), R. Douma, directeur Hartman Groep en J. Marseille, trendwatcher. De dagvoorzitter is Frits Wester.

Milieukeur neemt een steeds krachtiger positie in op de consumentenmarkt. Steeds meer producten zijn gecertificeerd en zowel ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie