Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kunsttentoonstelling Zwolse scholieren in provinciehuis

Datum nieuwsfeit: 02-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Provincie Overijssel
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Overijssel

Zwolse scholieren zetten kunsttentoonstelling in elkaar op provinciehuis

Zwolse scholieren uit 4, 5 havo of vwo hebben de tentoonstelling ,Rondje Kunst 2000' in het provinciehuis opgezet. Dat deden ze met stukken uit de provinciale kunstcollectie. De leerlingen zijn afkomstig uit
verschillende Zwolse scholen voor voortgezet onderwijs. Kunst-gedeputeerde Jan Kristen opent op donderdag 2 november om 15.30 uur de show. De leerlingen die de kunstwerken hebben uitgezocht hebben de tentoonstelling de naam 'Dieren op maat' gegeven.

De tentoonstelling is gedurende de hele maand november tijdens werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur te bezichtigen in de hal van het provinciehuis aan de Luttenbergstraat 2 in Zwolle.

Dit project is tot stand gekomen op initiatief van de Muzerie. De subsidies waren afkomstig van de provincie Overijssel en de gemeente Zwolle. Naar verwachting zal de tentoonstelling bezocht worden door 2500 leerlingen uit de derde klassen van het voortgezet onderwijs die deelnemen aan Rondje Kunst 2000.

Bron: team Communicatie,


© 31-10-2000 Provincie Overijssel

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie