Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

RFT wil invoering kernpuntendocument

Datum nieuwsfeit: 02-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Verbond van verzekeraars

RFT wil invoering kernpuntendocument

Afgelopen week heeft het Verbond van de Raad voor Financiële Toezichthouders (RFT) de eerste opzet ontvangen voor het zogeheten kernpuntendocument. Het Verbond, een aantal andere representatieve instellingen en het ministerie van Financiën zijn om commentaar gevraagd.

Het doel van het kernpuntendocument is de informatie die banken, verzekeraars en effecteninstellingen over complexe financiële producten verstrekken te verbeteren. Het concept-kernpuntendocument dat nu aan het Verbond is voorgelegd is de uitwerking van een van de beleidsvoornemens uit de nota 'Informatieverstrekking aan de consument van financiële diensten' die het ministerie van Financiën in juli ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie