Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

VNSG SAP Gebruikersdagen 2000

Datum nieuwsfeit: 02-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


VNSG|SAP Gebruikersdagen 2000 op 2 & 3 november

Vereniging van Nederlandstalige SAP Gebruikers organiseert samen met SAP voor het twaalfde jaar congres en informatiemarkt

Maastricht, 2 november 2000 - Vandaag zijn voor het twaalfde jaar in successie de VNSG|SAP Gebruikersdagen van start gegaan. Net als vorig jaar vinden deze plaats in het Mecc in Maastricht. De Vereniging van Nederlandstalige SAP Gebruikers (VNSG) organiseert dit samen met SAP. Het is een platform waar SAP-medewerkers, SAP-partners en SAP-gebruikers elkaar kunnen ontmoeten en ervaringen kunnen uitwisselen. Vorig jaar woonden bijna 1.500 bezoekers dit tweedaagse evenement bij. Dit jaar verwacht de organisatie 1.700 bezoekers.

De VNSG|SAP Gebruikersdagen 2000 staan in het teken van de nieuwe wereld. Refererend aan de nieuwe economie en de uitdaging voor de SAP-gemeenschap op het gebied van e-business. De gebruikers van SAP software willen zich nu kunnen oriënteren op de ontwikkelingen die gaande zijn bij SAP en haar partners. De gebruikersdagen zijn hiervoor het aangewezen platform.

Tijdens de VNSG|SAP gebruikersdagen zullen de eerste Nederlandse partners bekend gemaakt worden die voldoen aan de criteria van het nieuwe wereldwijde mySAP.com partnernetwerk: mySAP.com Partner Value Net. Tegelijkertijd worden tal van gespecialiseerde partnerships binnen het Nederlandse Partner programma onderscheiden. Het gaat om partners op het gebied van New Dimension Products, zoals Supply Chain Management en Customer Relationship Management, alsmede om de service-aanpak ValueSAP.

In totaal zijn er tientallen sprekers op de SAP Gebruikersdagen. Beide dagen beginnen en eindigen met plenaire sessies en zijn verder gevuld met specialistische parallelsessies. Naast het bezoeken van de sessies kunnen de bezoekers zich uitgebreid informeren op de informatiemarkt waar meer dan 60 stands van SAP partners zijn geplaatst en waar de VNSG-werkgroepen zich presenteren.

John Gates, de broer van......
De gebruikersdagen worden op donderdagochtend geopend door Michiel Maters, voorzitter van de Vereniging van Nederlandstalige SAP-Gebruikers en Etienne Stouten, Managing Director van SAP Nederland.

Vervolgens spreken die dag onder meer:

* Léo Apotheker (President EMEA SAP AG): 'SAP's strategy for the New World',
* Peter Graf, (Vice President Marketing SAPMarkets Inc): 'The new heart of business; marketplaces mastering the supply chain',
* Hans van Breukelen (gewezen keeper van het PSV en het Nederlands Elftal en voormalig Technisch Directeur FC Utrecht): 'Teamwork door virtuele integratie in de bouw: nieuwbouw Galgenwaard'.
Tussen vijf en zes uur is er een Happy Hour gesponsord door Cap Gemini Ernst & Young. Sprekers in de plenaire sessies op vrijdag 2 november zijn:
* Cor Molenaar (ExQuo consultancy ): 'E-commerce en marketing in de Nieuwe Wereld',
* John Gates (de broer van ...): 'In the Shadow'.
De parallelsessies op beide dagen richten zich op de onderwerpen: beheer; User Empowerment; Business Improvement; Collaboration en CRM.

Over de VNSG
De VNSG is de Vereniging van Nederlandstalige SAP Gebruikers, een actieve vereniging met ruim 475 aangesloten bedrijven. De VNSG is mondiaal de grootste SAP-gebruikersvereniging. De VNSG is gedurende haar twaalfjarige bestaan uitgegroeid tot een platform voor alle SAP-gebruikers en stelt zich tot doel een infrastructuur te bieden, te onderhouden en te ontwikkelen die de leden in staat stelt om hun kennis, vaardigheden en ervaringen ten aanzien van SAP-producten te delen en te vergroten. Verder maakt de vereniging zich sterk voor een voortdurende kwaliteitsverbetering van SAP-producten en de bijbehorende dienstverlening. De VNSG kent een twintigtal branchegerichte, functiegerichte en taakgerichte werkgroepen met samen ongeveer 900 deelnemers, waaronder werkgroepen rondom onderhoud, overheid, retail, competence centers, HR, communicatie en kleine SAP-gebruikers. Elke werkgroep bevat één consultant van SAP. Voor meer informatie over de VNSG zie: www.vnsg.nl.

Over mySAP.com
mySAP.com - samengesteld uit business-to-business marktplaatsen, op rollen gebaseerde portals, bedrijfsapplicaties en services voor applicatiehosting - stelt klanten in staat om snel een e-business omgeving te creëren.

Over SAP
SAP is 's werelds marktleider op het gebied van samenwerkende e-business software-oplossingen. Met behulp van het mySAP.com-platform verbeteren mensen overal ter wereld hun relaties met klanten en partners, stroomlijnen zij de operaties en bereiken zij aanzienlijke efficiencyverbeteringen binnen hun toeleveringsketens. Op dit moment draaien meer dan 13.000 bedrijven in meer dan 100 landen meer dan 30.000 installaties van SAP-software. Met dochterondernemingen in meer dan 50 landen genereerde SAP in boekjaar 1999 een omzet van EUR 5,11 miljard. Het bedrijf is genoteerd aan een aantal beurzen, waaronder de beurs van Frankfurt en de NYSE onder het symbool 'SAP'. Meer informatie over SAP is te vinden op www.sap.com.

Voor meer informatie:
SAP Nederland B.V.
Karin Venverloo
Telefoon: 073 - 64 57 537
e-mail: (karin.venverloo@sap.com)

Monogram Communication Strategies (MCS) BV
Robert de Moll
Telefoon: 023 - 56 28 208
e-mail: (robertdm@monogram.nl)

SAP en mySAP.com zijn gedeponeerde handelsmerken van SAP AG. Alle andere merk- en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke houders.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie