Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Lycos Europe neemt MultiMania over

Datum nieuwsfeit: 02-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Lycos Europe neemt MultiMania over voor 222 miljoen EURO in aandelen, consolideert daarmee haar sterke positie in Frankrijk en versterkt haar leiderspositie in Europa


* Lycos Europe breidt haar activiteiten verder uit door de acquisitie van MultiMania, de leidende online community site in Frankrijk. Eerder voltooide Lycos Europe de transactie van het Spray Netwerk en kondigde Lycos de grootste Europese e-commerce deal aan.


* Lycos Europe zal door de overname beschikken over het meest uitgebreide portal aanbod in Frankrijk. De nummer 1 community, de nummer 1 email provider (Caramail) en de krachtige Lycos zoekmachine behoren straks allemaal tot het Lycos Europe netwerk.


* MultiMania werd opgericht in 1995 en heeft altijd voorop gelopen in de ontwikkeling van het Franse Internet. MultiMania wordt in brede kring gezien als een echt Frans succesverhaal. MultiMania bouwde voort op haar succes door in maart 2000 een beursnotering te verkrijgen op de aandelenbeurs van Parijs. Door de overname van MultiMania krijgt Lycos Europe niet alleen een leidende marktpositie in Frankrijk, maar wordt het ook nog eens versterkt met één van de meest gerespecteerde management teams in de Franse Internet industrie.


* De transactie vertegenwoordigt een volgende stap in de strategie van Lycos Europe om een top-3 positie te bereiken in de belangrijkste Europese markten; Duitsland, Frankrijk, UK en Scandinavië. Gemeten naar bereik bezet Lycos Europe al de nummer 2 positie in Duitsland, is het de nummer 1 in Scandinavië en, als gevolg van deze transactie, wordt het de nummer 2 in Frankrijk.


* Op Europees niveau wordt Lycos Europe de leidende portal als het gaat om inkomsten (EURO 71,6 miljoen pro forma voor het fiscale jaar dat in juni 2000 werd afgesloten), maandelijkse page views (1,1 miljard) en gebruikers (meer dan 21 miljoen unieke gebruikers en 9 miljoen geregistreerde gebruikers).


* Samen met MultiMania en met haar merken Tripod en Angelfire is Lycos Europe de onbetwiste Europese marktleider op het gebied van online communities met meer dan 2,5 miljoen geregistreerde gebruikers.

De Transactie

De transactie zal plaatsvinden in aandelen, waarbij Lycos Europe voor elke 3 MultiMania aandelen 7 Lycos Europe aandelen geeft. Zowel de oprichters en managers van MultiMania, als investeerders Paribas en Sofinnova, hebben onder bepaalde condities ingestemd met de aandelenruil die 31,7% van het uitstaande aandelenkapitaal van Lycos Europe vertegenwoordigt. Lycos Europe zal morgen de houders van het resterende deel van het uitstaande aandelenkapitaal van MultiMania een voorstel doen voor een openbare aandelenruil tegen dezelfde condities (7 Lycos Europe aandelen voor 3 MultiMania aandelen). Het aanbod is voorwaardelijk totdat met het totaal van de aanvaarde aandelenruil ten minste 67% van het stemrecht van MultiMania is verkregen (inclusief de reeds verkregen aandelen), gebaseerd op het stemrecht zoals geldt bij sluiting van het aanbod.

Andere grote aandeelhouders (inclusief FD5 en IGF), die 38,9% van de aandelen in MultiMania bezitten, hebben gegarandeerd dat ze hun aandelen aanbieden bij de openbare aandelenruil. Gebaseerd op de slotkoers van Lycos Europe op de Neuer Markt van 10,10 EURO op dinsdag 31 oktober, wordt met de aangeboden aandelenruil elk MultiMania aandeel op 23,57 EURO gewaardeerd en het totale aandelenkapitaal van MultiMania op 222 miljoen EURO.

Lycos Europe heeft zich verplicht MultiMania aandelen, die zijn uitgegeven door het uitoefenen van opties van werknemers (Bons de souscription de parts de Créateur d'Enterprise, BCE), te ruilen voor Lycos Europe aandelen tegen dezelfde condities (7 Lycos Europe aandelen voor 3 MultiMania aandelen).

Ervan uitgaande dat het aanbod volledig wordt geaccepteerd en dat alle huidige uitstaande MultiMania BCE's worden ingeruild tegen Lycos Europe aandelen, zal Lycos Europe in totaal 21.989.847 Lycos Europe aandelen ruilen om het volledige verwaterde aandelenkapitaal van MultiMania in haar bezit te krijgen. Dit vertegenwoordigd 6,4% van het uitgebreide aandelenkapitaal van Lycos Europe na de acquisitie van Spray Network. De belangrijkste aandeelhouders van MultiMania zijn akkoord gegaan met een lock-up periode van 6 maanden (voor de aandelen van Lycos Europe verkregen door de aandelenruil) met maandelijkse handelsperioden.

De Raad van Bestuur van MultiMania is akkoord gegaan met de transactie en adviseert haar aandeelhouders hun aandelen aan te bieden tegen de voorgestelde condities.

Lycos Europe zal een beursnotering aanvragen op de Paris Stock Exchange (Nouveau Marché)

Achtergrond en strategische overwegingen

Met 470 miljoen page views en 6 miljoen geregistreerde gebruikers, vestigt Lycos Europe zich onmiddellijk op de tweede plaats in Frankrijk als het gaat om bereik. Met de nummer 1 community, de nummer 1 email provider (Caramail) en de krachtige Lycos zoekmachine, verkeert de ondereming in een goede positie om algeheel marktleider te worden.

Op Europees niveau komt Lycos Europe na deze transactie op de eerste plaats als Europese online medianetwerk met 1,1 miljard page views, 21 miljoen unieke gebruikers en meer dan 9 miljoen geregistreerde gebruikers.

De gecombineerde onderneming zal profiteren van belangrijke synergiën. Eén van die synergiën is het gebruik van de uitgebreide kennis en ervaring van MultiMania op het gebied van online communities binnen het gehele Lycos Europe netwerk. Daarnaast kan het pan-europese verkoopnetwerk van Lycos Europe de traffic die MultiMania genereert vermarkten. Het gemeenschappelijk gebruik van cummunity kennis verkort bovendien de cyclus voor productontwikkeling.

De leidende positie van MultiMania, de hoge kwaliteit van haar aanbod en haar opmerkelijke klantentrouw complementeren de opvatting van Lycos Europe dat het bereiken en behouden van portal leiderschap gepaard gaat met het hoogtse bereik en klantentrouw in Europa.

Met EURO 53,3 miljoen in kas op 30 September 2000 kan MultiMania zichzelf financieren totdat een break-even bereikt is.

Integratie en Management

Lycos Europe zal MultiMania integreren in haar bestaande Franse activiteiten, met onder andere Lycos France, Caramail en Spray.fr. Als de transactie voltooid is zullen Michel Meyer (CEO of MultiMania) en Olivier Heckmann (VP Content & Community) leidinggevende posities gaan bekleden in de gecombineerde Franse activiteiten. Michel Meyer zal daarnaast ook nog plaats nemen in het corporate management team van Lycos Europe.

Commentaar van management

Christoph Mohn, Chief Executive van Lycos Europe

"Ik ben bijzonder verheugd met deze acquisitie. MultiMania is duidelijk de leider in de Franstalige markt met een fantastisch product en een team van bijzonder kundige Internet ondernemers. Met MultiMania hebben we een leidende onafhankelijke Internet speler gevonden die onze visie om nummer 1 in Europa te worden, deelt. De gecombineerde onderneming die ontstaat uit Lycos Europe en MultiMania zal in Frankrijk de tweede positie innemen en belangrijke kansen voor ons creeren in het franstalige deel van de wereld. Er is een groot synergievoordeel te behalen binnen de verkoopoperatie van Lycos Europe. Daarnaast kunnen we de kennis en ervaring van MultiMania op het gebied van online communities gaan toepassen binnen het gehele Lycos Europe netwerk."

Michel Meyer, Chief Executive van MultiMania

"Sinds de oprichting in 1995 heeft MultiMania aangetoond dat het in staat is haar strategische visie op de Franstalige Internetmarkt te ontwikkelen en toe te passen. Het management van MultiMania heeft voortdurend laten zien dat het een grondige kennis bezit van het specifieke karakter van Frankrijk, zowel op cultureel als op economisch vlak. Het leiderschap in visie en uitvoering hebben het mogelijk gemaakt met MultiMania één van de belangrijkste onafhankelijke Internet sites te worden. In de sterk concurrerende Internet markt is de keuze voor een juiste partner van cruciaal belang. Doordat we deel uit maken van het snel groeiende Lycos Europe netwerk, kunnen onze leidende positie in de franstalige wereld behouden en tegelijkertijd profiteren van de schaalgrootte en ondersteuning die alleen een bedrijf als Lycos Europe kan bieden."

Financieel adviseurs

Lycos Europe wordt geadviseerd door de Deutsche Bank en MultiMania door Lazard.

Samenvatting pro forma cijfers

6 maanden tot 30 juni 2000 Lycos Europe(1) 6 maanden tot juni 2000 MultiMania(2) 6 maanden tot juni 2000 Pro-forma gecombineerd(3)
Maandelijkse page views (miljoen) (4) 914 138 1,052
Inkomsten (in miljoenen Euro) 46.7 1.9 48.6
Reclame 25.5 1.4 26.9
E-commerce, toegang en andere inkomsten 21.2 0.5 21.7 (1) Lycos Europe jaarverslag 2000, cijfers voorzien van een accountantsverklaring, pro forma voor Spray acquisitie. (2) MultiMania interim cijfers
(3) Er zijn geen aanpassingen gedaan om te garanderen dat de controlling grondslagen van beide ondernemingen gelijk zijn.
(4) juni 2000

6 months to June 30, 2000 Lycos Europe(1) 6 months to June 2000 MultiMania(2) 6 months to June 2000 Pro-forma combined(3)
Monthly page views (million) (4) 914 138 1,052

Revenues (Euro million) 46.7 1.9 48.6
Reclame 25.5 1.4 26.9
E-commerce, access and other 21.2 0.5 21.7
(5) Lycos Europe annual report 2000, audited figures, pro forma for Spray acquisition
(6) MultiMania interim figures
(7) No adjustments have been made to ensure that the accounting policies of the two companies are uniform
(8) June 2000

MultiMania inkomsten for afsluiting kwartaal, 30 september 2000

MultiMania(1) Q3 2000 MultiMania(1) Q1-Q3 2000

Inkomsten (in miljoenen Euro) 1.0 2.9
Advertentie-inkomsten 0.5 1.9
E-commerce, toegang en andere inkomsten 0.5 1.0
(1) Cijfers van het MultiMania management, niet voorzien van een accountantsverklaring

MultiMania revenues for quarter ended Sept 30, 2000

MultiMania(1) Q3 2000 MultiMania(1) Q1-Q3 2000

Revenues (Euro million) 1.0 2.9
Advertising 0.5 1.9
E-commerce, access and other 0.5 1.0
(1) MultiMania management unaudited figures

Informatie over MultiMania

MultiMania, de enige onafhankelijke Internet site onder de 10 grootste Internet sites in Frankrijk voor wat betreft publiek*, biedt een aantal gratis diensten aan en stelt daarmee Internet gebruikers in staat informatie te verkrijgen, te communiceren, haar mening te uiten, te kopen en tegelijkertijd in verbinding te staan met andere internet gebruikers die dezelfde interesses hebben. De website van MultiMania kreeg in september 2000 in totaal 158 miljoen page views en heeft bijna 600.000 leden. Het bereik van MultiMania was 25,4% in september 2000**. Opgericht in 1995 en met haar hoofdkantoor in Parijs, wordt MultiMania gezien als de marktleider voor wat betreft het ontwikkelen van innovatieve samenwerkingen en commerciële relaties die adverteerders in staat stellen specifieke groepen te bereiken. Zij voorziet Franse internet gebruikers van kwalitatief hoogwaardige informatie en diensten. MultiMania heeft sinds maart 2000 een notering op de Nouveau Marché van de Paris Stock Exchange (Reuters: F:MULM).


* Gegeven door domains en applications multimedia (Source: MMXI/Europe by September 2000)

** Percentage van Franse gebruikers die de site gedurende die maand minimaal één keer hebben bezocht

Informatie over Lycos Europe

Lycos Europe N.V. is één van de meest bezochte online bestemmingen in Europa en beheert een pan-Europees netwerk van websites met daarop diensten in negen talen. De search engines en Internet portals van Lycos (Lycos en Fireball), de persoonlijke publishing community (Tripod), Internet access provider Comundo en Spray Network bieden een breed aanbod van geïntegreerde Internet diensten zoals toegang, bereik, content en persoonlijke pagina's.

Door een breed aanbod van afzonderlijke diensten met eigen merken is Lycos Europe in staat een grote en demografisch diverse groep klanten te bedienen binnen het netwerk. Door verschillende ingangen naar het netwerk aan te bieden en gebruikers door te verwijzen naar andere websites binnen het netwerk, wil Lycos Europe de traffic en klantentrouw maximaal vergroten.

Het Lycos Europe Netwerk biedt een aantrekkelijk medium voor adverteerders en e-commerce partners door heel Europa. Adverteerders kunnen hun propositie op maat aanbieden aan een pan-Europees publiek door te adverteren door het hele Lycos Europe netwerk of zelfs meer specifieke taal- of demogarfische segmenten uit Lycos Europe haar grote en diverse database van gebruikers door te adverteren op een specifieke website of in een specifieke content area. Het grote publiek van Lycos Europe en haar onderscheidende sites zijn ook heel aantrekkelijk voor grote en kleine e-commerce ondernemingen.

Op 21 september 2000 kondigde Lycos Europe de acquisitie van Spray Network AB, een toonangevende Scandinavische portal onderneming, aan. De acquisitie werd afgerond op 23 october 2000. Door de transactie werden Spray Ventures AB en Investor AB belangrijke aandeelhouders in Lycos Europe met respectievelijk 18,3% en 4,8% van het uitstaande aandelenkapitaal.

Contacts :

Lycos Europe Ingo Rapold, Director Investor Relations, Lycos Europe Tel: +49 173 278 5293

MultiMania Guillaume Jourdan, Head of Investor Relations, MultiMania Tel: +33 1 5335 1263

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

Groeibedrijf Jongens van de Tekeningen lanceert internationaal merk
Na snelle groei in Nederland – met een omzet die dit jaar door de €1M heen schiet - gaan de...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Enversed opent Europa's grootste Virtual Reality Center in Eindhoven
Europa´s grootste Virtual Reality Experience Center opent over 2 maanden haar deuren in Eindhoven. Tijdens de Dutch Design Week (22...

Tips om een goede loodgieter te vinden
Het blijkt voor consumenten steeds lastiger te worden om een goede loodgieter in de buurt van hun woning te vinden....

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...

'Dawn of the Bison' - Jasper Doest, Wildlife Photographer of the Year
Voor de vijfde keer in vijf jaar tijd gooit de Vlaardingse fotograaf Jasper Doest (37) hoge ogen bij de prestigieuze...

Versnelde aanpak Merwedebrug A27
Versnelde aanpak Merwedebrug A27 | Rijkswaterstaat Versnelde aanpak Merwedebrug A27 Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 18 oktober 2016- Laatste update: 18...

Grootste groene vrijwilligersdag van Nederland: Natuurwerkdag
Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag. In 2016 organiseert LandschappenNL...

Stichting De Hond Kan De Was Doen lanceert 'making life easier'
Ter gelegenheid van LEGO®World 2016 van dinsdag 18 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs Utrecht wordt een...

Dertig jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg
30 jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg Breda, 18 oktober 2016 30 jaar cel geëist voor...

Razendsnelle groei voor groothandel in de erotiek
EDC Internet groeit razend snel met de online verkoop van seksartikelen. Met deze razendsnelle groei is het bedrijf uitgeroepen tot...

Online stemmen kan nu met een selfie
Online stemmen kan nu met een selfie LONDEN-(BUSINESS WIRE)- Smartmatic presenteert deze week het eerste online verkiezingssysteem dat de identiteit...

Speedheat viert twintig jaar elektrische vloerverwarming in Nederland
Speedheat Nederland bestaat twintig jaar. Die mijlpaal laat Nederlands nummer 1 in elektrische vloerverwarming niet zomaar voorbijgaan. Er staan verschillende...

Texels Bock opnieuw in de prijzen
Texels Bock heeft de tweede plaats bij de verkiezing ‘Lekkerste Bockbier van Nederland’ in de wacht gesleept. Dit typische herfstbier...

L’eau werkt voor het Leger des Heils
L’eau, reclamebureau voor gedragsbeïnvloeding, werkt sinds kort voor het Leger des Heils. Na een korte kennismakingsperiode heeft l’eau haar visie...

OR ProRail noemt kabinet onzorgvuldig en onbehoorlijk
OR ProRail boos op onzorgvuldig en onfatsoenlijk kabinet De Ondernemingsraad van ProRail vindt dat het kabinet zeer onzorgvuldig en zelfs...

Elevated Risk of Cholera Urges New United Nations Approach to Cholera
Elevated Risk of Cholera Makes New United Nations Approach to Epidemic ‘All the More Urgent’, Deputy Secretary-General Tells Member States |...

OnlineSeminar genomineerd voor internationale streaming media award
OnlineSeminar is genomineerd voor een Streaming Media European Readers' Choice Award in de categorie beste Webcast Platform. Het is de...

Tweede keer op rij 100% klanttevredenheidsscore Giarte voor Open Line
Op 11 oktober zijn de resultaten bekend gemaakt van het Outsourcing Performance onderzoek van Giarte. Open Line heeft voor de...

Open Line wederom Cisco’s Cloud _ Managed Services Partner
Op 6 oktober heeft Cisco tijdens haar Partner New Year’s & Awards Drinks in Amerongen bekendgemaakt welke Nederlandse partners de...

Verschenen: Leerboek- en naslagwerk Inventor 2017
Uit handen van de bekende Nederlandse auteur Ir. Ronald Boeklagen heeft TEC/CADCollege haar nieuwste jaargang 2017 van de serie ‘Inventor,...

“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”
“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen” Persbericht 12 oktober 2016 “Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”...

Vakantieparken in Nederland zijn vol
De vakantieparken in Nederland zitten deze herfstvakantie nagenoeg vol. Wie nog in een bungalow in eigen land wil verblijven moet...

Expositie en Online Veiling tegen het Stierenvechten
CAS International (Comité Anti Stierenvechten) gaat samen met Marcello’s Art Factory en Global Art vzw een tweetal kunstexposities houden in...

Stop Kamagra nieuw initiatief tegen illegale handel erectiemiddelen
Om de onveilige en ongecontroleerde handel in Kamagra tegen te gaan is de beweging Stop Kamagra opgericht. Stop Kamagra is...

Kledingkopen.nl laat bezoekers bewust shoppen
Niet alleen prijsbewust online kleding kopen, maar ook in het besef hoe kleding is geproduceerd. Dat is wat Kledingkopen.nl haar...

Nederlands bedrijf ontwikkelt veiliger alternatief cloud servers
Steeds meer bedrijven gebruiken virtuele of cloud servers voor bijvoorbeeld hun website. Hier zit echter een veiligheidsrisico aan. Waar fysieke...

Marcella Smeele biedt frisse kijk op muziek marketing
Marcella Smeele, een fris nieuw gezicht in de muziekwereld, lanceert na een uitverkochte eerste ronde dit najaar 8 masterclasses speciaal...

Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem
Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem GOeTEBORG, Zweden-(BUSINESS WIRE)- Medisch Spectrum Twente (MST), het nieuwe 670 bedden tellende ziekenhuis in...

Senioren krijgen valpreventie aan huis
Beweegcoach Steven Schildmeijer geeft ouderen in de regio Haaglanden wekelijks les in valpreventie aan huis. Dit om op een laagdrempelige...

Reisgids van alle 7.500 Nederlandse plaatsen nu in één app
Reisgidsen over Nederland gaan altijd over de bekende 2.500 steden en dorpen. Maar ons land heeft nóg 5.000 woonplaatsen, die...

Grote verschillen in Europese premies autoverzekeringen
Premies van autoverzekeringen blijven stijgen. Soms zelfs met 20 procent. Klachteninstituut Kifid vindt dit te ver gaan. Het instituut pleit...

Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren
Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren KYOTO, Japan & CAEN, Frankrijk-(BUSINESS WIRE)- Murata Manufacturing Co., Ltd. (TOKYO:6981) (ISIN:JP3914400001)...

Geelvinck Festival: fortepiano’s met karakter – muziek met een verhaal
De 6e editie van het Geelvinck Fortepiano Festival is met ruim 45 kamermuziekconcerten van barok tot nieuwe composities internationaal het...

Erik Akerboom, Hoofd Nederlandse Politie, geeft keynote op HostingCon
Penton’s HostingCon maakt bekend dat de hoofdcommissaris van de Nederlandse politie, de heer Erik Akerboom, op 12 oktober keynote spreker...

BillerudKorsnaes Venture kondigt aandelenbelegging aan in Kezzler
BillerudKorsnaes Venture kondigt aandelenbelegging aan in toonaangevend serialisatiebedrijf Kezzler Oslo, Noorwegen-(BUSINESS WIRE)- Kezzler AS, een leider op het gebied van...