Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Capelle a/d IJssel informeert over Pas 65+

Datum nieuwsfeit: 02-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Capelle a/d IJssel

Pas 65+ biedt u voordelen

Ook krijgt u op vertoon van uw pas korting op het streek- en stadsvervoer per bus, tram en metro.

Wat kunt u met de pas doen?
Naast het gereduceerde tarief van het openbaar vervoer, kunt u korting krijgen bij de volgende instellingen: Volksuniversiteiten, veel openbare bibliotheken, de Museumjaarkaart en bij de Vereniging tot behoud van Natuurmonumenten in Nederland. Door gemeenten en particuliere instanties worden aan Pashouders dikwijls nog andere kortingsmogelijkheden geboden, zoals bij een bezoek aan een museum, schouwburg, concertzaal, zwembad, dierentuin en bij rondvaarten, enzovoort. In Capelle aan den IJssel krijgt u korting bij een voorstelling in het Isala thater. De hoogte van de korting is afhankelijk van de voorstelling maar staat vermeld in de theateragenda. De voordelen die u met de pas kunt krijgen verschillen per gemeente. Het is daarom raadzaam uw pas altijd bij u te hebben.

Waar kunt u de pas kopen?
De pas is te koop bij de afdeling Burgerzaken van de gemeente. U heeft een recente pasfoto en een geldig legitimatiebewijs nodig. U moet dit document persoonlijk aanvragen en ondertekenen. In Capelle aan den IJssel kost de pas 16,50. Heeft u nog vragen, neem dan contact op met het informatiecentrum. Het Informatiecentrum is open op maandag tot en met vrijdag 08:00 tot 17:00 uur en bereikbaar via telefoonnummer 010 284 84 84.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie