Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

FNV Zuidoost Nederland op Limburgse Arbeidsmarktdag 2000

Datum nieuwsfeit: 02-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
FNV

Het gaat om resultaten!
regio Zuidoost - piet.gobbels@fnv.nl

Ook FNV Zuidoost Nederland van de partij op Limburgse Arbeidsmarktdag 2000. Op initiatief van het Vertrouwenspact Werkgelegenheid en Arbeidsvoorziening Limburg vindt op donderdag 2 november a.s. in het theaterhotel 'De Oranjerie' in Roermond een Limburgse Arbeidsmarktdag plaats. Naast het inhoudelijke programma wordt een informatiemarkt georganiseerd waar ook de FNV Zuidoost Nederland acte de présence zal geven.

De Limburgse Arbeidsmarktdag 2000 is een initiatief van het Vertrouwenspact Limburg in samenwerking met Arbeidsvoorziening Limburg. Het Vertrouwenspact Limburg is een door de Europese Commissie ondersteund samenwerkingsverband van de provincie Limburg, gemeenten, ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen




reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie