Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

De Gijt bouwadviseurs 750e gebruiker Kubus Stabu

Datum nieuwsfeit: 02-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT:

De Gijt bouwadviseurs 750e gebruiker Kubus Stabu

Bennekom - november 2000. Na een grondige evaluatie heeft De Gijt bouwadviseurs uit Bennekom deze maand gekozen voor Kubus Stabu en is daarmee precies de 750e gebruiker. De Gijt richt zich al meer dan 16 jaar binnen de bouwwereld op de advisering, vanaf het eerste initiatief tot en met de beheerfase van de huisvesting. Middels een drietal vakdisciplines: projectmanagement, kostenmanagement en beheer & onderhoud, werkt een team van 14 medewerkers complexe, maar ook kleinschalige projecten, uit.

"Al sinds 1990 maken wij ook gebruik van de Stabu systematiek voor het schrijven van onze bestekken maar tot vandaag met een andere bestekverwerker. De keuze voor Kubus Stabu is vooral gemaakt door de gebruiksvriendelijkheid en de eigentijdse en uitgebreide lay-out mogelijkheden waardoor wij de efficiency en de kwaliteit van de bestekken verder kunnen verbeteren." Aldus de heer A. Spaander, project- en vastgoedadviseur van De Gijt bouwadviseurs.

De winnende 750e licentie werd op 2 november uitgereikt in Bennekom door mevrouw J. Janssen, hoofd Marketing en PR van Kubus informatiesystemen uit Eindhoven waar het programma ontwikkeld is. Mevrouw Janssen: "De speciale actie rond de verwachte 750e gebruiker is zo succesvol geweest dat we nu al meer dan 800 gebruikers geregistreerd hebben. Hiermee is Kubus Stabu onbetwist de meest gebruikte Stabu bestekverwerker in Nederland.

Geïnteresseerden kunnen bij Kubus informatiesystemen uit Eindhoven een gratis evaluatieversie aanvragen met volledige functionaliteit.

Kubus informatiesystemen, Geldropseweg 47, 5611 SC Eindhoven. Telefoon 040 - 213 19 50, fax 040 - 213 85 60. E-mail: sales@kubusinfo.nl, www.kubusinfo.nl.

Onderschrift bij foto: mevrouw J. Janssen van Kubus informatiesystemen reikt de 750e licentie Kubus Stabu uit aan de heren A. Spaander en R. de Gijt voor het pand van De Gijt bouwadviseurs in Bennekom.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie