Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Congres Geografie 2000 aan Universiteit van Amsterdam

Datum nieuwsfeit: 02-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Universiteit van Amsterdam
Zoek soortgelijke berichten
Universiteit van AmsterdamUvA Agenda
Datum donderdag 02-11-2000 t/m vrijdag 03-11-2000
Het congres Geografie 2000: Strijd om de ruimte wordt georganiseerd door de afdeling Geografie en Planologie van de UvA, in samenwerking met het Koninklijk Aardrijkskundig Genootschap (KNAG). Het centrale onderwerp van het congres is de strijd om de ruimte in drie geografische velden: het water, het grondgebied en de stad. Deze onderwerpen zullen worden uitgediept door onder anderen Prins Willem Alexander (water), EU-commissaris Hans van den Broek (grondgebied) en Schelto Patijn (stad). Geografie 2000 omhelst ook een tentoonstelling in de Universiteitsbibliotheek, diverse excursies en een essay wedstrijd in samenwerking met NRC-Handelsblad.

Voor meer informatie:

Locatie

Aula van de UvA, Singel 411 (hoek Spui) te Amsterdam. De parkeermogelijkheden in de naaste omgeving zijn zeer beperkt. Vanaf het Centraal Station is de Aula te bereiken met tramlijnen 1, 2 en 5, halte Spui.

Bron: UvA Agenda

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie