Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Huldiging medaillewinnaars Paralympics in Den Haag

Datum nieuwsfeit: 02-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Huldiging medaillewinnaars Paralympics

Vrijdag 27 oktober 2000, persbericht nummer 100

De medaillewinnaars van de Paralympics, die momenteel in Sydney plaatsvinden, worden donderdag 2 november door Hare Majesteit de Koningin en minister-president Wim Kok in de Ridderzaal gehuldigd. Daarna vindt in Madurodam een ontvangst plaats van de gemeente Den Haag. Het huldigingsprogramma is een gezamenlijk initiatief van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), de sportkoepel NEBAS/NSG en de gemeente Den Haag.

De Paralympische medaillewinnaars worden donderdag om 14.00 uur in zalencentrum Madurodam in Den Haag ontvangen. Zij gaan daarvandaan met bussen naar Het Binnenhof. Vanaf 16.00 uur vindt de huldigingsbijeenkomst plaats in de Ridderzaal. Hier worden de sporters toegesproken door minister-president Wim Kok, staatssecretaris Margo Vliegenthart van VWS, voorzitter Guus Zoutendijk van de NEBAS en voorzitter Hans Blankert van NOC*NSF. Hierop volgt een informeel samenzijn met Hare Majesteit de Koningin.

De huldiging wordt afgesloten met een buffet dat vanaf 18.30 uur wordt aangeboden door de gemeente Den Haag. Hier zal de Haagse wethouder van sport Wilbert Stolte de sporters ontvangen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie