Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten Regio Politie Drenthe

Datum nieuwsfeit: 02-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Vijf aanhoudingen na onderschepping drugstransport 13:42 donderdag 2 november 2000

Bert Visser
0592 - 331144
0651 - 611629

Een team van de politie van het district Oost van de Regiopolitie Drenthe heeft woensdagmiddag na een onderzoek van enkele weken 5 mensen aangehouden die worden verdacht van de handel in verdovende middelen. De politie nam bij de aflevering en de daarop volgende huiszoekingen op vier adressen in Emmen zo'n 300 gram cocaine in beslag. Verder werden bij de huiszoekingen twee pistolen en ongeveer 16.000 gulden aan contant geld inbeslaggenomen. De cocaine is op straat ongeveer 75.000 gulden waard.
Bij de verdachten gaat het om een 22 jarige man uit Rotterdam; hij was de leverancier van de coke, een 22 jarige man en een 28 jarige vrouw uit Emmen, die worden beschouwd als de hoofdverdachten en een 24 jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 20 jarige Emmenaar die als subdealers optraden
De Rotterdammer en de 22 jarige hoofdverdachte zijn aangehouden bij de door de politie gecontroleerde aflevering van de drugs,ergens in de buurt van Zwolle.
Het onderzoek naar de drugslijn is gestart na klachten van bewoners van de wijk Emmerhout over overlast van bezoekers van drugspanden De vijf verdachten zijn ingesloten en worden vrijdag voorgeleid aan de rechter - commissaris.
Bij de inzet waren ongeveer 50 politiemensen betrokken.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie