Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Senter-borrel voor internationaal actieve bedrijven

Datum nieuwsfeit: 02-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Senter
Zoek soortgelijke berichten
Senter

20 Oct 2000.

2 november: Senter-borrel voor internationaal actieve bedrijven

Voor het uitwisselen van ervaringen over haar subsidieprogramma´s organiseert Senter Internationaal een borrel voor bedrijven en organisaties die actief zijn binnen de thema´s energie en milieu. De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 2 november 2000 vanaf 16.30 uur in Pulchri Studio te Den Haag.

Tijdens de borrel zijn adviseurs van de regelingen en programma´s van Senter Internationaal aanwezig om vragen te beantwoorden en van gedachten te wisselen over ondersteuningsmogelijkheden voor projectideeën. Daarnaast biedt de bijeenkomst ondernemers en organisaties een goede gelegenheid om met andere partijen binnen de sectoren in contact te komen.

Geïnteresseerde ondernemers die gericht zijn op internationaal zakendoen, kunnen een aanmeldingsformulier opvragen bij mevrouw M. Trousset, telefoon (070) 361 09 99. Aan de borrel zijn geen kosten verbonden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie