Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bijdrage CDA debat Aanpassingswet inkomstenbelasting 2001

Datum nieuwsfeit: 02-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
CDA

Aanpassingswet inkomstenbelasting 2001 (021100)

Den Haag, 2 november 2000

Toelichting voor de fractie:
Talloze regelingen zijn afhankelijk van het inkomen. Deze inkomensafhankelijke regelingen zijn bedoeld om personen met hoge lasten en een relatief laag inkomen te compenseren. Huursubsidie, studiefinanciering, tegemoetkoming studiekosten, vergoeding van kosten leerlingenvervoer, het Besluit sociale huursector, Besluit woninggebonden subsidie 1995, Huisvestingsbesluit, talloze gemeentelijke minima-regelingen enz enz: Ze zijn voor veel Nederlanders van groot belang. Circa 2 miljoen mensen ontvangen op die wijze een financiele compensatie en de armoedeval en het gezinsdal worden zoveel mogelijk bestreden. Door de nieuwe Belastingwet 2001 worden veel aftrekposten ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie