Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Exclusieve openbare veiling Domeinen bij opbod

Datum nieuwsfeit: 03-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ministerie van Financiën
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van Financien

Titel: EXCLUSIEVE OPENBARE VEILING BIJ OPBODPersberichtnr.

00-225

Den Haag

27 oktober 2000

Exclusieve openbare veiling bij opbod

Domeinen Roerende Zaken organiseert op vrijdag 3 november 2000 in samenwerking met Troostwijk Veilingen B.V. een omvangrijke veiling bij opbod. Normaal worden de goederen bij Domeinen via een openbare inschrijving verkocht. Sinds kort worden deze landelijke verkopen bij inschrijving elke drie weken georganiseerd. Om tegemoet te komen aan de wensen van klanten en toeleveranciers (de overheid) wordt er incidenteel een veiling bij opbod gehouden.

Het aanbod

Domeinen verkoopt regelmatig grote hoeveelheden motorvoertuigen. Op 3 november komen zeer uiteenlopende merken onder de hamer: van Daimler tot Daf truck; van terreinauto tot sportauto. In totaal worden ongeveer 150 motorvoertuigen, 3 shovels, een motorboot, een schottel patrouillevaartuig en diverse andere goederen, zoals Swarovski kristal, vaatwassers, koelkasten, wasmachines en meubelen geveild. Het betreft niet alleen talloze goederen die Domeinen in opdracht van andere ministeries of overheidsorganisaties verkoopt, maar ook inbeslaggenomen zaken, die de Staat mag verkopen.

Bezichtiging en veiling

Bezichtiging is mogelijk op woensdag 1 november van 9.00 tot 17.00 uur, donderdag 2 november van 9.00 tot 21.00 uur en op vrijdag 3 november van 9.00 tot 11.00 uur. De veiling begint om 11.00 uur.

Locatie

Bezichtiging en veiling vinden plaats op het terrein van Domeinen aan de Zuiderweg (zijweg van het Zeisterspoor) te Soesterberg.

Iedereen kan kopen bij Domeinen

Domeinen verkoopt gebouwen, gronden en roerende zaken van de rijksoverheid. Er wordt verkocht aan handel, bedrijf en particulier. Domeinen is onderdeel van het Ministerie van Financiën en vertegenwoordigt de Staat als eigenaar.

Meer informatie over Domeinen vindt u op de internetsite: www.minfin.nl/domeinen

Persvoorlichting:

mevr. drs. M.M. Stegeman, tel. 070-3428308

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie