Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Prijsuitreiking Wiskunde-Olympiade aan TU Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 03-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Technische Universiteit Eindhoven

31 oktober 2000

Prijsuitreiking Wiskunde-Olympiade aan TU Eindhoven Winnaars Nederlandse Wiskunde-Olympiade naar Washington De tien beste scholieren uit de uitslag van de nationale Wiskunde-Olympiade zijn opgenomen in de selectie voor de internationale Wiskunde-Olympiade die in juli volgend jaar plaats vindt in Washington, USA. Van die tien zullen er uiteindelijk zes ons land vertegenwoordigen op de Olympiade in de Verenigde Staten. Aan de voorrondes van de nationale Wiskunde-Olympiade hebben 2350 vwo-leerlingen deelgenomen van ruim tweehonderd scholen. Daarvan plaatsten zich 119 vwo-ers voor de finale die in september op de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) is gehouden. Daar is ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie