Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Eerste project voor nieuwe joint venture DPS-Tebodin

Datum nieuwsfeit: 03-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Hollandsche Beton Groep
Zoek soortgelijke berichten

Hollandsche Beton Groep


Persbericht
3 november 2000
Eerste project voor nieuwe joint venture DPS-Tebodin

De nieuwe joint venture, DPS-Tebodin Pharmaceutical Specialists, heeft opdracht gekregen voor de realisatie van een nieuw cyclotrongebouw en productiefaciliteit voor de Technische Universiteit Eindhoven en Amersham Cygne. Het complex is gesitueerd op het terrein van de Technische Universiteit Eindhoven en zal begin 2002 operationeel zijn. Naast de productie van diagnostica zal de faciliteit worden gebruikt voor onderzoek.

DPS-Tebodin is zowel verantwoordelijk voor het ontwerp van het gebouw en de technische faciliteiten als voor het gehele projectmanagement. Tebodin Consultants & Engineers en DPS Engineering hebben besloten een joint venture te vormen om de farmaceutische industrie hun complementaire competenties integraal aan te kunnen bieden. DPS-Tebodin biedt een volledig pakket van engineering- diensten aan van front-end studies tot EPCM en validatie. Het bedrijf beschikt over expertise op alle farmaceutische productiegebieden, zoals bulk manufacturing, biopharmaceuticals en Finished Dosage Forms en in het bijzonder op het gebied van de huidige en verwachte GMP-richtlijnen en regelgeving. DPS-Tebodin richt zich volledig op de farmaceutische industrie op het Europese vasteland, inclusief Centraal- en Oost-Europa. Het bedrijf is gevestigd nabij het Bioscience Park in Leiden en heeft circa vijftig farmaceutische specialisten in dienst.
Tebodin Consultants & Engineers is een onafhankelijk internationaal multidisciplinair bureau met zo'n 2000 medewerkers en met deskundigheid op vele technische vakgebieden. Tebodin heeft wereldwijd brede ervaring in het leiden van multidisciplinaire projecten.
DPS Engineering is, met meer dan 200 hoogopgeleide medewerkers, een internationaal ingenieurs- en adviesbureau, gericht op de farmaceutische industrie. Het heeft een uitstekende reputatie op het gebied van hoogwaardige installaties in Ierland, het Verenigd Koninkrijk en het Europese vasteland.

Nadere informatie: René Nanninga, Business Development Director DPS-Tebodin Pharmaceutical Specialists, Postbus 97, 2300 AB Leiden telefoon 071 573 08 10, telefax 071 576 90 41reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie