Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht

Datum nieuwsfeit: 03-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht 3-11-2000 Persberichten Politie regio Limburg Zuid vrijdag 3 november 2000 (JvK)

Maastricht, benadeelde houdt vernieler aan

De eigenaar van een zakenpand aan de Meerssenerweg bracht vanmorgen de dader van een vernieling aan zijn pand naar de politiebus aan de Parallelweg.
Omstreeks 11.00 uur gooide een hem onbekende man een ruit kapot. De benadeelde begaf zich onmiddellijk naar buiten en kon de stenengooier in de kraag pakken. Vervolgens toog hij met de dader, een 44-jarige zwerver, naar de politiebus en droeg hem daar over aan de politie. De zwerver, die alle medewerking weigerde, werd aangehouden en ingesloten voor nader onderzoek.

Maastricht, autokraker aangehouden

Op aanwijzing van een getuige heeft de Maastrichtse politie donderdagavond omstreeks 22.00 uur op de Wilhelminasingel een autokraker aangehouden. De getuige had gezien dat een donker geklede man interesse toonde in geparkeerde autos en zag dat de man uit een geparkeerde auto een plastic draagtas met inhoud wegnam. De politie was snel ter plaatse en kon de dader, een 21-jarige Maastrichtenaar, aanhouden. Onderzoek leerde dat van twee autos de portiersloten waren geforceerd.

Maastricht/Eijsden, alcoholcontroles: geen overtreders

De politie van Maastricht heeft donderdagavond tussen 18.30 uur en 22.15 uur twee alcoholcontroles gehouden op de Emmastraat in Eijsden en de Limburglaan in Maastricht. Daarbij werd van 195 automobilisten een blaasproef genomen. Opvallend daarbij was dat er geen enkele bestuurder alcohol had genuttigd.

Maastricht, vernielde autobanden

Een onbekende bandenprikker heeft donderdag tussen 10.00 uur en 19.00 uur één of meer banden lekgeprikt van vijf aan de Spoorweglaan geparkeerde personenautos. De politie kon ter plaatse vier van de vijf eigenaren achterhalen en hun gegevens noteren. Op de vijfde auto werd een notitie achtergelaten met het verzoek om aangifte te doen. De politie heeft nog geen enkele aanwijzing omtrent de identiteit van de dader(s).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie