Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten Regio Politie Drenthe

Datum nieuwsfeit: 03-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Vrijdagmorgen 3 november 2000
09:15 vrijdag 3 november 2000

Roel Hallink, tel.: 0528-295033
Voorlichting vanaf heden tot maandagmorgen.


* Auto in sloot

DALERPEEL Gistermiddag is een 78-jarige man uit Dalen met zijn auto in een sloot aan de Berkmeerweg terechtgekomen. De man reed over die weg toen hij met de rechterwielen in de berm kwam. Toen hij weer probeerde op de weg te komen, is hij beginnen te slingeren en raakte de macht over het stuur kwijt om vervolgens in een diepe sloot te belanden. De man is door omstanders uit de auto gehaald en met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Hardenberg. De auto was total loss.


* Fietser onder auto

EMMEN Gisteravond is een 73-jarige inwoner uit Emmen gewond geraakt bij een aanrijding op de Boermarkerweg. Hij fietste over het fietspad van de Boermarkerweg en wilde nog voor de Boslaan de weg oversteken. Hij zag daarbij een hem tegemoetkomende auto, bestuurd door een 47-jarige inwoner van Emmen, over het hoofd. Deze kon de fietser niet meer ontwijken, waardoor beiden met elkaar in botsing kwamen. Door de aanrijding kwam de fietser ten val en klapte met het hoofd op het wegdek. Hij is met een forse hoofdwond overgebracht naar het Scheperziekenhuis.


* Inbraken in autos

HOOGEVEEN Gisteren werd van een geparkeerde auto op het Stationsplein het rechterportier geforceerd. Uit de auto werden een 12-tal CDs en een zaklamp gestolen. De inbreker(s) heeft nog geprobeerd de radio te stelen, hetgeen niet gelukte. Wel is daardoor behoorlijk schade ontstaan.

Ook aan het Stoekeplein in Hoogeveen werd gistermiddag een auto opengebroken. Ook hier werd een slot van een van de portieren geforceerd. De autoradio werd gestolen. Totale schade is niet bekend.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie