Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bezoekers website kiezen naam nieuw Greenpeace actieschip

Datum nieuwsfeit: 03-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Greenpeace Nederland

Geachte redactie,

Nieuw op www.greenpeace.nl

Greenpeace laat bezoekers website naam kiezen voor nieuwste Greenpeace actieschip

Met een druk op de knop kunnen de bezoekers van de Greenpeace website (www.greenpeace.nl) een keuze maken voor het nieuwste Greenpeace actieschip. Het is de allereerste keer dat een schip een naam krijgt via een verkiezing op internet. De voormalige blusboot wordt het grootste en snelste schip in de Greenpeace vloot.

Het schip zal voldoen aan alle milieueisen van de International Maritime Organisation (IMO). Er zit voldoende laadruimte in om maanden op zee te kunnen blijven en er kunnen 35 passagiers aan boord. In noodgevallen biedt het schip ruimte aan meer mensen.

Het nieuwe schip wordt ingezet om wereldwijd de aandacht te vestigen op milieumisstanden. Met deze boot kan Greenpeace walvisjagers in de Stille Zuidzee dwarszitten, het dumpen van giftige stoffen blokkeren, of illegaal gekapt hout uit de Amazone opsporen.

Met vriendelijke groet,

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie