Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wortell Prometric Testing Centre altijd beschikbaar

Datum nieuwsfeit: 03-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

P E R S B E R I C H T

Haarlem, 3 november 2000

Wortell Prometric Testing Centre: 7 dagen per week, 24 uur per dag

Per november is IT-dienstverlener Wortell uit Haarlem het eerste geautoriseerde Prometric Testing Centre ter wereld waar examenkandidaten voor onder andere Microsoft- en Novell examens, 7 dagen in de week en 24 uur per dag terechtkunnen. Prometric is wereldwijd marktleider op het gebied van certificering van IT-professionals. Examens worden afgenomen op 2900 testlocaties. Training en certificering vormen een grote inbreuk op de beschikbaarheid van IT-professionals, wat gepaard gaat met aanzienlijk kosten. Daarom verzorgt Wortell al geruime tijd trainingen zowel tijdens als buiten werktijd. Een logisch vervolg is het aanbieden van examens op letterlijk ieder gewenst tijdstip.

Vanaf haar oprichting is Wortell actief in het ontwikkelen en uitvoeren van trainingen. Naast deze discipline en ontwikkeling van software toepassingen is detachering van IT-professionals een van de belangrijkste activiteiten van Wortell. De combinatie van training en het ter plekke kunnen examineren van eigen medewerkers is de grootste drijfveer geweest achter het inrichten van Wortell Prometric Testing Centre. Er zijn in Nederland nu 45 Testing Centres.
Uit ervaring heeft Wortell ondervonden dat het belang van opleiden groot is, maar niet ten koste hoeft te gaan van de inzetbare uren. De tijd van IT-professionals, is kostbare tijd. De 24-uurs economie is inmiddels een onontkoombaar feit geworden. Dat geldt ook voor opleiding en training. Er is duidelijk behoefte ontstaan om ook examens buiten werktijd af te kunnen leggen. Voor IT-professionals is het nu mogelijk om op elk willekeurig tijdstip in de week examens af te leggen. Wortell toont daarmee haar meest flexibele kant.
NOOT VOOR DE REDACTIE,

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie