Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ontwerp-bestemmingsplan Utrechtseweg Hilversum

Datum nieuwsfeit: 03-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente HilversumOntwerp-bestemmingsplan Utrechtseweg

Om te komen tot een bestemmingsplan voor het gebied Utrechtseweg wordt medio november 2000 het ontwerp-bestemmingsplan ter visie gelegd. Het bestemmingsplangebied ligt ten zuiden van het centrum en ten westen van de spoorlijn Hilversum-Utrecht. Het plangebied is gesplitst in twee deelgebieden, noord en zuid. Beide hebben aan de oostkant de spoorlijn als grens. Het noordelijk deel wordt begrensd door het Achterom en Koningsstraat, Nassaulaan, Frans Halslaan, Eikbosserweg en de Diependaalselaan. Het zuidelijk gedeelte wordt begrensd door de Diependaalselaan, Holleweg en de Maartensdijkseweg.

Bouwregeling

Er is een verfijning van de bouwregeling doorgevoerd. Dit heeft geresulteerd in drie bouwregelingen. Dit houdt in dat wanneer achter verschillende bestemmingen eenzelfde nummer staat de bouwregeling hetzelfde is. Kenmerkend voor bouwregeling 1 is dorpse bebouwing. Voor bouwregeling 2 is dat villa's in bospercelen. Bouwregeling 3 tenslotte kenmerkt zich door woningen in een klein stedelijk villagebied.

Utrechtseweg 29 (Villa Maas)

Voor de lokatie 'Villa Maas' is de bestaande villa bestemd tot Kantoordoeleinden. De rest van het perceel is bestemd tot Woondoeleinden en heeft drie bouwmogelijkheden (drie stippen).

Informatie

Als het ontwerp-bestemmingsplan ter inzage wordt gelegd, zal dat worden gepubliceerd. Voor meer informatie kunt u bellen met de heer A. Frankema; tel: 629 23 11 of de heer R. Voeten; tel: 629 24 33.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie