Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Regio Hollands Midden

Datum nieuwsfeit: 03-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Postbus 4240 Hollands Midden
2350 CE Leiderdorp Dienst Korpsleiding
Telefoon 071 - 5459800
Fax 071 - 5414881
Afkomstig van: Verboon, Yvette
Datum: 3 november 2000

Verkeersongeval met letsel Katwijk Een 39-jarige bromfietsster uit Katwijk heeft op vrijdag 3 november omstreeks 11.45 uur letsel opgelopen nadat zij was aangereden door een 41-jarige vrachtwagenchauffeur uit Den Haag. De vrachtwagenchauffeur reed over de Blekerstraat en wilde aan het eind van de weg ter hoogte van de doorgang naar het fietspad keren. Bij het keren verleende hij geen voorrang aan de bromfietsster die op dezelfde weg reed en het fietspad op wilde. De bromfietser kwam door de aanrijding ten val en werd met een pijnlijk stuitje ter controle overgebracht naar het Diaconesse Ziekenhuis.

Getuigen "vreemde" inbraak gezocht Leiden Aan de Zijlsingel is in de vroege ochtend van 27 op 28 oktober ingebroken in een woonboot. Een deel van de gestolen goederen is teruggevonden in de directe omgeving van de woonboot. Deze gestolen goederen lagen verspreid in nabij gelegen straten, waaronder een fel gekleurde jas. Een ander deel lag verspreid onder auto's. daar zijn ook goederen aangetroffen die niet van de inbraak afkomstig zijn, maar waarschijnlijk van de dader(s). De politie vermoedt dat de dader(s) is/zijn gestoord in de poging goederen mee te nemen. Getuigen die iets opvallends hebben gezien, worden verzocht contact op te nemen met de politie in Leiden: 070-525 88 82.

Vervolg enquete jaarwisseling Marnixstraat Leiden 13 november 19.00 uur bijeenkomst in 'T Spoortje
De politie, team Noord, in Leiden heeft in juni een enquete gehouden in het noorden van Leiden. De enquete werd gehouden om de meningen te peilen van de bewoners over de situatie rond de viering van Oud en Nieuw. In totaal hebben 2300 huishoudens de enquete thuis ontvangen en hebben 388 van mondeling of schriftelijk gereageerd. De resultaten van de enquete is niet eensluidend en geeft voldoende stof tot verdere uitwerking. Deze is dan ook ingezet met een eerste besloten bijeenkomst tussen bewoners, LWO en politie. Op 13 november zal een bijeenkomst worden gehouden in 'T Spoortje om 19.00 uur waarbij alle buurtbewoners welkom zijn.

Verkeersongeval Leiden Een 88-jarige vrouw uit Leiden is vrijdagmorgen 3 november gewond geraakt bij een verkeersongeval. De vrouw zat rechtsvoor in een personenauto die rond 11:25 uur over de Pelikaanstraat in de richting van de Langegracht reed. De 62-jarige bestuurder merkte te laat op dat het verkeer voor hem afremde. De auto botste op de auto daarvoor waarbij de vrouw hard met het hoofd tegen de voorruit kwam. Voor controle is de bejaarde vrouw met de ambulance naar het Rijnland ziekenhuis in Leiderdorp gebracht.

Poging diefstal met geweld Zevenhuizen Een 41-jarige automobilist uit Zevenhuizen heeft aangifte gedaan van poging diefstal met geweld. De automobilist reed op vrijdag 3 november omstreeks 07.30 uur over de Wethouder Kreftlaan toen ter hoogte van de vluchtheuvel met de Eendrachtsdijk twee mannen hem maanden te stoppen. De mannen trachtten vervolgens de auto onder bedreiging van geweld mee te nemen. De automobilist weigerde echter uit de auto te komen, waarna de overvallers er vandoor gingen in de richting van de Dorpsstraat. De politie doet onderzoek naar het voorval. Getuigen die iets verdachts hebben gezien worden verzocht contact op te nemen met het bureau in Waddinxveen, tel. 0900 8844.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie