Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Opknapbeurt Bos van Bosman in Leiden

Datum nieuwsfeit: 03-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Leiden
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leiden

Opknapbeurt Bos van Bosman

MILIEU EN BEHEER - Het Bos van Bosman krijgt een opknapbeurt. Op maandag 30 oktober is hierover een informatieavond gehouden. Op deze avond werd het plan voor het nieuwe ontwerp toegelicht aan omwonenden van het park en andere geïnteresseerden.
De inspraakprocedure loopt nog tot 4 december 2000. Belangstellenden kunnen de plannen bekijken in speeltuinvereniging Vogelenwijk, Nachtegaallaan 25 en in de bibliotheek van het Stadsbouwhuis, Langegracht 72.
Schriftelijke reacties dienen voor 4 december te worden gezonden aan Burgemeester en Wethouders, ter attentie van de sector Wijkbeheer, Stadsbouwhuis, Langegracht 72, 2312 NH te Leiden. Alle reacties worden meegenomen bij het uitwerken van het definitieve plan. De kapvergunningsprocedure is naar aanleiding van de informatieavond over twee vergunningen verdeeld. Eén vergunning is als beheermaatregel noodzakelijk voor de verbetering en ontwikkeling van het bomenbestand (het zogenoemde uitdunnen). Het voornemen tot verlenen van deze vergunning wordt gepubliceerd in de Gemeenteberichten van de volgende Stadskrant. De andere kapvergunning geldt voor bomen die mogelijk moeten wijken voor bepaalde planonderdelen. Deze vergunning komt pas in procedure als het definitieve plan is vastgesteld. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de sector Wijkbeheer (071-5167622).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie