Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Groningen: student valt uit raam

Datum nieuwsfeit: 04-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Groningen: Diverse 4-11-2000
Persberichten Regiopolitie Groningen
Zaterdag 4 november 2000

Dagelijkse berichten

Groningen: student valt uit raam
In een studentenwoning aan de Visserstraat zat vrijdagnacht een 21-jarige bewoner op de eerste verdieping in een vensterbank te bellen. Hij leunde daarbij tegen het raam die open ging en waarop de man naar beneden viel. De man liep een hoofdwond op en is voor nader onderzoek naar het ziekenhuis gebracht.

Groningen: insluiper aangehouden
In een pizzazaak aan de Nieuwe Ebbingestraat werd vrijdagmiddag een 37-jarige man ontdekt die in het kantoor van de zaak liep rond te snuffelen. Toen de man door een personeelslid werd aangesproken gaf hij die een duw en probeerde weg te komen. Dit kon verhinderd worden en de insluiper werd overgedragen aan de politie. De man bleek in het bezit van een mes en is ingesloten.

Groningen: mannen met hoge nood
De politie schreef vrijdagnacht twee bonnen uit voor wildplassen in het centrum van de stad. Een 20-jarige man uit Zuidlaren maakte het wel erg bont toen hij tegen een geparkeerde politieauto in de Folkingestraat stond te plassen. Hij werd aangehouden en gaf aanvankelijk een valse naam op waarvoor hij een bon kreeg. Een man waarvan de identiteit nog niet vaststaat urineerde op de Grote Markt en gaf bij zijn aanhouding een valse naam op. Op het bureau wenste hij zijn juiste personalia niet te geven waarop hij is ingesloten voor vaststelling van zijn identiteit. De man is zaterdag op vrije voeten gesteld met drie bonnen; wildplassen, opgeven valse naam en openbare dronkenschap.

Groningen: straatroof
Een 40-jarige man uit Groningen die zijn auto parkeerde op een parkeerplaats in de Duindoornstraat is vrijdagavond rond 19.30 uur beroofd door een nog onbekende man. Toen de stadjer zijn portier opende stond een man voor hem die driegde met een vuurwapen en geld eiste. Het slachtoffer gaf enkele honderden guldens af waarna de overvaller wegliep. Hij verdween in een verderop klaarstaande auto richting Elzenlaan. De stadjer zet met zijn auto nog de achtervolging in en ziet dat de man op de Eikenlaan richting centrum rijdt maar verliest de auto dan uit het zicht. De politie stelt een nader onderzoek in.

Inlichtingen, Afdeling Communicatie, 0900 - 8844

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie