Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Workshop kalligrafie/embossen Vrije Akademie Delft

Datum nieuwsfeit: 04-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
WORKSHOP KALLIGRAFIE/EMBOSSEN

Op zaterdag 4 november kun je bij de Vrije Akademie Delft, Westvest 9 in Delft, van 10.00 tot 15.00 uur de workshop kalligrafie/embossen volgen. De kosten voor deze workshop bedragen f 65,-- (incl. materiaalkosten).

In deze workshop worden composities gemaakt van dynamisch geschreven letters, gecombineerd met robuuste typografische letters.

Extra bij deze workshop is dat er gebruik zal worden gemaakt van de techniek van het embossen. Embossen is een techniek waarbij lettervormen uit het papier worden geperst (haut-reliëf) of juist in een bas-reliëf verzonken in het papier worden geperst. Deze workshop is bijzonder boeiend voor iedereen al eerder een cursus kalligrafie heeft gevolgd en één alfabet beheerst.

Voor meer informatie kun je bellen met de receptie van de Vrije Akademie Delft, Westvest 9, 2611 AX Delft, telefoon (015)2602840.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie