Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Heuvelrug

Datum nieuwsfeit: 05-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 5-11-2000

Politiebericht Utrecht: district Heuvelrug, 14.20 uur
Belediging politiejunior

VEENENDAAL Op de Hoofdstraat werd zaterdagmiddag toezicht gehouden door politiemensen in gezelschap van de politiejunioren. Een 22-jarige man uit Rhenen schold daar een 17-jarige politiejunior uit. Daarvoor kreeg hij een boete van 400,= wegens belediging.

Omdat hij ook dronken was op de openbare weg, kreeg hij ook hiervoor een bekeuring.

Onder invloed achter het stuur

RHENEN Op de Veerweg controleerden politiemensen zaterdagnacht even na twaalf uur een 34-jarige inwoner uit Rhenen. De man bleek met alcohol op achter het stuur te zitten. Op het bureau blies hij 1,05 promille. Met een rijverbod van 4 uur en een boete van 900,= kon hij weer naar huis.

Op de Cuneraweg in Achterberg werd om zondagochtend rond half drie een 46-jarige man uit Veenendaal staande gehouden omdat hij slingerend over de weg reed. Op het politiebureau blies hij 1,8 promille.

Zijn rijbewijs is ingevorderd en hij zal zich voor de rechter moeten verantwoorden.

Diefstal met geweld

VEENENDAAL Op het Davidsplein zijn onbekenden zaterdagmiddag ingereden op een vrouw die ternauwernood kon ontkomen. Even daarvoor waren twee onbekend gebleven mannen met speelgoed een winkel op de Davidsstraat uitgelopen zonder te betalen. Hierop rende de eigenaresse van de winkel hen achterna.

Op het Davidsplein stapten de mannen in de auto waarin een vrouw achter het stuur zat te wachten. De winkeleigenaresse ging voor de auto staan om hen het wegrijden te beletten. Hierop reed de onbekend gebleven vrouw op haar in. Deze kon nog net op tijd opzij springen waarna de auto in onbekende richting weg reed.

De politie heeft de zaak in onderzoek.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie