Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Rooyackers, Kamps en Kamps in Effenaar Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 05-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
De Effenaar Eindhoven

zondag 5: 17.00: f 10,-
People:
Rooyackers, Kamps en Kamps (lachen)
Patrick Mangnus (opening expo: 16.00)
Johan Kuipers (audio visuele performance)
Hanneke Kuijpers (film)
Dj Drago (records and vibes)
voorverkoop reeds gestart
Vergeet de lullo's Van Binsbergen, Kerstens en Kamphuijs!!! Rooyackers, Kamps en Kamps stappen om acht uur het podium op met hun nieuwe programma `Diederiks neef'. Jong, snel en wild zap-cabaret in de traditie van Hans Teeuwen en Theo Maassen. Tegendraadse kolder met sterk visuele grappen die in een sneltreinvaart voorbij komen. `Als je supertriest bent en je staat aan de rand van de afgrond, dan is er altijd wel iemand die je nét dat ene duwtje in de rug geeft.' Om 16.00 uur opent Patrick Mangnus zijn expo in het Effenaar café. Door zijn hyperromantische geaardheid is hij geboeid geraakt door de oude Keltische cultuur. Hieruit volgt een fascinatie voor mythes, mythevorming en archeologie, die de basis vormt voor zijn werk. In het kader van deze expo opening is er om 17.00 uur een audio visuele performance door Johan Kuipers.
Tijdens het eten vertonen we de film `Food without means' van Hanneke Kuijpers. Het zijn vijf gangen over vijf frustraties tussen vier muren.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie