Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Cuijk: Verdachte aanranding aangehouden

Datum nieuwsfeit: 06-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Cuijk 6-11-2000
Persbericht district Land van Cuijk

VERDACHTE VAN AANRANDING AANGEHOUDEN

De politie Land van Cuijk heeft maandagmorgen een 15 jarige inwoner van Cuijk aangehouden op verdenking van aanranding van een vrouw in Cuijk. Deze aanranding vond vorige week dinsdag plaats op de Hapsebaan in Cuijk. De politie onderzoekt op dit moment of hij ook verantwoordelijk is voor de aanrandingen die de afgelopen weken zijn gepleegd. N.a.v. publicaties in de media deden verschillende meisjes aangifte. Dankzij deze verklaringen en het onderzoek van de politie kwam de politie de verdachte op het spoor. De verdachte is inverzekering gesteld. De politie verzoekt vrouwen die de afgelopen tijd lastig zijn gevallen door een man zich alsnog te melden via tel; 0900-8844

INBRAAK IN WINKEL

In de nacht van zondag op maandag is ingebroken in een winkel aan de Steenstraat in Boxmeer. Een groot gedeelte van de schoenenvoorraad bleek verdwenen te zijn. Ook mist de eigenaar de kassa en een geldbedrag. De totale schade is nog onbekend.

INBRAAK IN WONING

Afgelopen weekend is ingebroken in een woning aan de Kattedoorn in Cuijk. De bewoner ontdekte zondagmiddag bij thuiskomst dat zijn woning doorzocht was. Hij mist geld, sieraden en een fototoestel.

Zondagmiddag is ingebroken in een schuur bij een woning aan het Arodaveld in Cuijk. Uit de schuur verdween een fiets. De deur van de schuur bleek opengebroken te zijn. Ook uit een schuur aan de Kardinaalsmuts en Bereklauw verdween in de nacht van zondag op maandag een fiets. In dezelfde nacht zijn twee schuurtjes opengebroken aan de Bereklauw en Kruisdistel. Hier wordt echter niets vermist.

AGENTEN IN DE BLOEMEN GEZET

Een politieman en vrouw uit Cuijk zijn maandagmorgen door een burger in de bloemetjes gezet. Zij voerden zaterdagavond een geslaagde reanimatie uit bij een man die een hartstilstand had. Omdat de ambulance van ver moest komen werd de politie ter assistentie gevraagd. Ter plaatse troffen zij een man die geen levensteken meer vertoonde. Desondanks besloten zij te starten met reanimeren tot de komst van de ambulance. In het ziekenhuis bleek dat de reanimatie geslaagd was. Familieleden van de man meldden maandagmorgen dat het redelijk goed gaat met de man en bedankten de politiemensen voor hun inzet.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie