Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persconferentie volksbuurtmuseum Den Haag over businessclub

Datum nieuwsfeit: 06-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Haag

Persberichten >>

Businessclub Volksbuurtmuseum

Het Volksbuurtmuseum is onder ondernemers in Haaglanden een actie gestart om leden te werven voor een op te richten Businessclub. Doel van deze club is om de contacten tussen autochtone en allochtone ondernemers in Den Haag te intensiveren. Het is de bedoeling dat de leden elkaar regelmatig ontmoeten om kennis en ervaring onder elkaar uit te wisselen. De Businessclub Volksbuurtmuseum is verder van plan voor haar leden bijeenkomsten te organiseren waar gerenommeerde sprekers hun visie op actuele thema's zullen geven.

Uitnodiging
Het Volksbuurtmuseum belegt op maandag 6 november aanstaande een persconferentie waarin burgemeester Deetman als mede-initiator van de Businessclub een toelichting zal geven op de plannen. Ik nodig u graag uit hierbij aanwezig te zijn. U bent om 12.00 uur van harte welkom in de perskamer van het stadhuis aan het Spui (kamer A03-06). Na de toelichting van burgemeester Deetman is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Uiteraard is het mogelijk om na afloop van de bijeenkomst individuele gesprekken te voeren met burgemeester Deetman. De bijeenkomst duurt tot omstreeks 13.00 uur.

last update: 31 oktober 2000 ;pag.: 4859; auteur: 77 31 oktober 2000 - pag. 4859 - 77

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie