Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Rotterdamse Universiteitsbibliotheek uitgebreid met Lexis

Datum nieuwsfeit: 06-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Erasmus Universiteit Rotterdam

6 november 2000

Europese primeur voor Rotterdamse Universiteitsbibliotheek

De universiteitsbibliotheek van de Erasmus Universiteit Rotterdam biedt als eerste universiteitsbibliotheek in Europa haar gebruikers toegang tot Lexis-Nexis Academic Universe. Naast een nieuwsrubriek en naslagwerken bevat deze door Reed Elsevier uitgegeven Amerikaanse databank complete teksten en bibliografische en statistische informatie op het gebied van bedrijfswetenschappen, rechten, geneeskunde en gezondheidszorg.

In Lexis-Nexis Academic Universe vindt de gebruiker meer dan een half miljoen elektronische documenten uit 5.600 verschillende bronnen. Hoewel Amerikaans van opzet, streeft Lexis-Nexis naar wereldwijde dekking met momenteel een sterke groei in Europese bronnen. In ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie