Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Conpax is de nieuwe groepsnaam voor de R.D. de Jong Groep

Datum nieuwsfeit: 06-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht

Conpax, de nieuwe groepsnaam voor de R.D. de Jong Groep

De bedrijven van de R.D. de Jong Groep, (R.D. de Jong te Heerenveen, Niverka te Druten en Servo Wrap te Vlaardingen), specialisten voor verpakkingsoplossingen, gaan vanaf 1 januari 2001 onder de nieuwe groepsnaam Conpax op de markt opereren.

Het afgelopen jaar zijn er op basis van markt- en klantenbehoeften, een aantal concepten ontwikkeld. Dit zijn concepten voor het verpakken van (vers)producten, waarmee de klanten een totaaloplossing wordt aangeboden voor hun verpakkingsvraagstuk.

De verpakkingsconcepten spelen in op de behoefte in de markt. Hiervoor moet optimaal gebruik worden gemaakt van de kennis, ervaring, producten en kwaliteit die binnen de verschillende bedrijven aanwezig is op het gebied van verpakken. Om dit te realiseren, worden er binnen de groep een aantal wijzigingen doorgevoerd:

* Vanaf 1 januari 2001 gaan alle bedrijven onder de nieuwe groepsnaam Conpax op de markt opereren. De bedrijven behouden daarnaast wel hun eigen bedrijfsnaam.

* De verkoop- en serviceactiviteiten van verpakkingsmachines van R.D. de Jong Verpakkingstechniek te Heerenveen worden volledig samengevoegd met de activiteiten van Servo Wrap te Vlaardingen. Hierdoor ontstaat een compleet en uniek aanbod van verpakkingsmachines, bijbehorende verpakkingsmaterialen, service en engineering.

* De fysieke distributie van verpakkingsmaterialen zal gebundeld gaan gebeuren vanuit de moderne logistieke faciliteiten van Niverka, Druten.

In de verkoop- en marketingactiviteiten van R.D. de Jong Papier bv te Heerenveen op het gebied van geschenk- en promotionele verpakkingen komen geen wijzigingen.

De Conpax groep biedt met haar concepten, nationaal en internationaal, een uniek totaalaanbod voor verpakkingsvraagstukken: Conpax, total packaging group.

Het Conpax total packaging concept; totaaloplossing voor verpakkingsvraagstukken

Vanaf 1 januari 2001 gaat de R.D. de Jong Groep onder de nieuwe groepsnaam Conpax haar klanten het 'total packaging concept' bieden voor al hun verpakkingsvraagstukken. Het betreft een compleet pakket aan hoogwaardige verpakkingsmachines, bijbehorende verpakkingsmaterialen en service die specifiek zijn afgestemd op de verpakkingsbehoefte van de klant. Er wordt primair gekeken naar de functie die verpakken inneemt in het bedrijfsproces. Vervolgens wordt een klantspecifiek pakket samengesteld met een maximale toegevoegde waarde.

De Compax total packaging group draagt ook zorg voor het naadloos laten aansluiten van de verschillende apparaten en/of verpakkingsmachines binnen de totale productielijn. Waar nodig worden klantspecifieke aanpassingen doorgevoerd voor een optimale 'system integration'. Naast de machines en materialen is de after-sales service een belangrijk onderdeel van dit concept. De landelijke serviceorganisatie zorgt voor maximale inzet van machines en dus een hoge efficiency voor de gebruikers.

Voor de invulling van dit concept wordt er binnen de groep een aantal wijzigingen doorgevoerd. Dit is noodzakelijk om maximaal gebruik te kunnen maken van de kennis, ervaring en kwaliteit die binnen de verschillende bedrijven aanwezig is op het gebied van verpakken. De verkoop- en serviceactiviteiten van R.D. de Jong Verpakkingstechniek te Heerenveen worden samengevoegd met Servo Wrap te Vlaardingen. Hierdoor ontstaat een compleet aanbod van verpakkingsmachines voor de markten food retail, food en non-food industrie en export. Alle verkoop en service-activiteiten. De service-organisatie wordt ingedeeld naar regio's waardoor een snelle serviceverlening mogelijk is.

Voor meer informatie:
R.D. de Jong Groep
Postbus 270, 8440 AG Heerenveen, Nederland
Tel.: (0513) 655 625, fax: (0513) 633 056
E-mail: (info@rddejong.nl)reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie