Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Na acht jaar verlaat Tom Touber Brunel International NV

Datum nieuwsfeit: 06-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Brunel International
Zoek soortgelijke berichten
Brunel International

Na ruim acht jaar verlaat Tom Touber Brunel International NV

Amsterdam, 6 november 2000: Ir. A.Th. (Tom) Touber (36) verlaat met ingang van 1 januari 2001 Brunel International NV. Touber is ruim acht jaar werkzaam geweest bij Brunel, waarvan het laatste jaar als lid van de hoofddirectie.

Touber vindt het na acht jaar tijd om actief te worden in een geheel andere branche. Hij zal in het voorjaar van 2001 een nieuwe functie buiten Brunel aanvaarden. Na de intensieve jaren die achter hem liggen wil Touber de komende maanden als 'sabatical' gebruiken.

Begonnen bij Brunel ICT heeft Touber vervolgens als directeur Marketing en Strategie in 1997 intensief meegewerkt aan de beursgang van Brunel. Hij was de afgelopen jaren onder meer verantwoordelijk voor ICT, Business Consultancy en het focusland Duitsland. Touber voerde ook de directie over het Whitbread zeilproject "BrunelSunergy".

Als lid van de hoofddirectie heeft Touber als taakgebied de groeisectoren behartigd. Zo heeft hij een belangrijke rol vervuld bij de alliantie met kforce en het opzetten van BrunelHighQ.com, het e-matchingsinitiatief van Brunel en kforce.

De directie van Brunel International NV heeft begrip voor zijn beslissing. Directie en Raad van Commissarissen hebben grote waardering voor de inzet en de bijdrage die de heer Touber in de afgelopen jaren voor Brunel International heeft geleverd.

Voor nadere informatie:

Karin Madsen Brunel International tel. 020 453 10 84 / 06 51 30 39 89 Tom Touber Brunel International tel. 020 453 10 84 / 06 51 30 40 15

Brunel International NV is een beursgenoteerde zakelijke dienstverlener, gespecialiseerd in consulting en matching. Brunel biedt consulting op technisch, ict, juridisch, financieel en management gebied, en matching in het hoger opgeleiden segment. Brunel is actief in Nederland, Duitsland, België, Verenigd Koninkrijk, Noord-Amerika, Midden Oosten, Australië en Zuid-Oost Azië. Het personeelsbestand bestaat wereldwijd uit ruim 4.700 professionals. In 1999 bedroeg de omzet 523 miljoen gulden.
Brunel International NV opereert onder de merknamen Brunel ICT Consultants, Brunel Engineering
Consultants, Brunel Financial Consultants, Brunel Legal Consultants, Brunel Management Consultants, Brunel Search, Brunel Energy, Brandstaff, Multec en Euromatch.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie