Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Hoogleraar Paul Kirschner benoemd tot lid Onderwijsraad

Datum nieuwsfeit: 06-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Universiteit Maastricht
Zoek soortgelijke berichten
Universiteit Maastricht

PR & Voorlichting

Persbericht 6 november 2000

Hoogleraar Paul Kirschner benoemd tot lid Onderwijsraad

Prof. Paul Kirschner van de Universiteit Maastricht (UM) is benoemd tot lid van de Onderwijsraad voor de periode 2001-2004. Zijn specifieke inbreng in de Raad behelst zowel ICT en onderwijs als initieel en post-initieel leren. Kirschner is sinds 1 september 1999 hoogleraar Contact- en Afstandsonderwijs aan de Faculteit der Algemene Wetenschappen van de UM. Tevens is hij verbonden aan het Maastricht McLuhan Institute (MMI).

Hij geldt als expert op het gebied van levenslang leren, innovatie en het gebruik van ICT in het initieel en post-initieel onderwijs, mediagebruik in het onderwijs, ontwerp en ontwikkeling van docentextensief (afstands)leermateriaal, ontwerp en ontwikkeling van elektronische leeromgevingen, en gebruik van practica voor het verwerven van hogere orde cognitieve vaardigheden en competenties.

De Onderwijsraad is het adviesorgaan voor de regering op het terrein van het onderwijs. De Raad heeft de taak de regering en beide Kamers der Staten-Generaal te adviseren over hoofdlijnen van het beleid en de wetgeving op het terrein van het onderwijs, zowel beleidsontwikkelend als beleidsreactief.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie