Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

VerkeersWijzer huis-aan-huis verspreid in Nieuwegein

Datum nieuwsfeit: 06-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Nieuwegein
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Nieuwegein


´VerkeersWijzer´ huis-aan-huis verspreid in Nieuwegein (6 november 2000)

Elk huishouden in Nieuwegein heeft vrijdag 3 of zaterdag 4 november de VerkeersWijzer ontvangen: een nieuwsbrief van de gemeente over het gemeentelijke verkeersbeleid.
De gemeente verspreidt de VerkeersWijzer naar aanleiding van het gereedkomen van het Gemeentelijk Verkeers- en Vervoerplan. Het laatste deel van dat plan, het Verkeersveiligheidsplan, is voor de zomer door de gemeenteraad vastgesteld. Via de VerkeersWijzer wil de gemeente de bewoners op de hoogte stellen van de problematiek op het gebied van verkeersveiligheid en bereikbaarheid, de achtergronden van het verkeersbeleid en de concrete projecten en maatregelen die daaruit volgen.
Mensen die geen exemplaar van de VerkeersWijzer hebben ontvangen en wél geïnteresseerd zijn, kunnen een exemplaar laten nabezorgen door te bellen naar de Servicelijn Stadsbeheer: 0800-0230258 (gratis).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie