Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Flevoland

Datum nieuwsfeit: 07-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: gehele regio 7-11-2000 Dagelijkse persberichten
Stafdienst Communicatie, Nijland, 0320-266 825

Wortelen stremmen weg
EMMELOORD Gisteravond is de Kleiweg drie uur gestremd geweest nadat uit de aanhangwagen van een tractor kisten met wortelen op de rijbaan waren gevallen. De kisten vielen om toen de bestuurder van de combinatie (een 37-jarige man uit Marknesse) te laat zag dat voor hem een tractor een erf wilde oprijden, hard remde, waarna zijn aanhanger schaarde. De eigenaar van de wortelen heeft zelf gezorgd voor het vrijmaken van de weg.

Autobrand
BIDDINGHUIZEN De brandweer moest gisteravond uitrukken na de melding dat er een auto brandde aan de Luzernehof. Ter plaatse vertelde de eigenaar dat hij plotseling rook en vonken uit het dashbord had zien komen en dat er toen brand ontstond. Het vuur is geblust en de auto is total loss afgesleept.

Gewonde na aanrijding
ALMERE Op de Contrabasweg heeft gisteravond een aanrijding plaatsgevonden. Een 38-jarige automobilist uit Bussum reed op de Contrabasweg en wilde linksaf de Charly Parkerstraat inslaan. Hierbij zag hij een 30-jarige automobilist uit Almere, die uit tegengestelde richting kwam, over het hoofd. Een botsing was het gevolg. De 38-jarige man is met hoofdletsel overgebracht naar het Flevoziekenhuis.

Aanhoudingen na beroving
ALMERE Gisteravond is een 14-jarige jongen uit Almere op station Muziekwijk beroofd van zijn mobiele telefoon. Hij werd hierbij bedreigd met een vuurwapen en is in zijn gezicht geslagen. Getuigen zagen de daders (17 en 18 uit Almere) in de trein naar Amsterdam stappen. Op het station in Amsterdam zijn de twee, aan de hand van de opgegeven beschrijvingen, aangehouden door de spoorwegpolitie en is het wapen in beslag genomen. De verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau in Almere en daar voor verhoor ingesloten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie