Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Siennax biedt CRM op abonnementbasis via het internet

Datum nieuwsfeit: 07-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Aan de redactie,

Siennax International B.V., de eerste Europese 'pure-play' Application Service Provider (ASP), heeft vandaag bekend gemaakt dat zij nu ook Customer Relationship Management (CRM) op abonnementbasis via het internet aanbieden. Door de samenwerking met Scope, een vooraanstaande Nederlandse CRM leverancier, kan Siennax onder de naam eCRM per direct een hosted CRM applicatie via het ASP-model aanbieden. Met eCRM hebben alle medewerkers van een bedrijf overal en altijd toegang tot relatiegegevens, ook mobiel.

Siennax eCRM is zeer interessant voor bedrijven met veel mobiele medewerkers, die weinig op kantoor zijn, bijvoorbeeld de buitendienstmedewerkers. Zij hebben met eCRM via het ASP model van Siennax onderweg overal toegang tot de gegevens van hun relaties, door eenvoudig hun laptop te koppelen aan hun GSM. De eCRM applicatie is ook zeer aantrekkelijk voor het MKB, omdat het voor kleine en middelgrote bedrijven financieel vaak niet haalbaar is om een traditionele CRM applicatie te laten implementeren. Het aanbod van de eCRM applicatie op basis van een abonnement via het ASP model maakt dit relatie-informatiesysteem financieel bereikbaar voor een brede markt.

Uitgebreide informatie over de Siennax eCRM applicatie vindt u in het bijgevoegde persbericht. Voor meer informatie of een persoonlijke toelichting van Siennax, kunt u contact opnemen met Nancy van Kuijk of Anja Overdiek van Applied Communications.

Met vriendelijke groet,

Nancy van Kuijk
Applied Communications
Tel.: 020-5313700
e-mail: (nancy@appliedcom.com) of (aoverdiek@appliedcom.com)

(See attached file: CRM FINAL.doc)


- PERSBERICHT -

SIENNAX LEVERT CRM APPLICATIE VIA HET ASP-MODEL

Relatiegegevens nu altijd en overal mobiel toegankelijk met eCRM van Siennax

Amsterdam, 7 november 2000 ? Siennax International B.V., de eerste Europese 'pure-play' Application Service Provider (ASP), heeft vandaag bekend gemaakt dat zij nu ook Customer Relationship Management (CRM) op abonnementbasis via het internet aanbieden. Door de samenwerking met Scope, een vooraanstaande Nederlandse CRM leverancier, kan Siennax onder de naam eCRM per direct een hosted CRM applicatie via het ASP-model aanbieden. Met eCRM hebben alle medewerkers van een bedrijf overal en altijd toegang tot relatiegegevens, ook mobiel.

Herb Prooy, CEO en mede-oprichter van Siennax: "De vraag vanuit de markt naar een hosted CRM applicatie is zeer groot. Scope biedt ons een volledig web-based CRM oplossing, met high-end functionaliteiten, die modulair opgebouwd is. Dit CRM product is een collaborative applicatie, die bij uitstek geschikt is voor het ASP-model. Met de toevoeging van eCRM, biedt Siennax nu als enige ASP in Nederland een volledig pakket collaborative applicaties."

Fred van 't Hoff, managing director van Scope: "Siennax heeft de kennis en het platform om een dergelijke bedrijfskritische applicatie veilig aan te bieden via het internet. We vinden het erg prettig dat we nu via het ASP-model onze eCRM-applicatie aan een bredere markt kunnen aanbieden."

Eén van de eerste klanten van Siennax die gebruik gaat maken van het eCRM pakket is
Delta InVo/M-Tel, leverancier van telecommunicatiediensten zoals spraaktechnologie, interactieve voice-response en SMS. Sarriel Taus, directeur van Delta InVo/M-Tel: "We hebben diverse CRM pakketten bekeken, en we vonden Siennax eCRM oplossing zeer geschikt. M-Tel is een bedrijf met veel buitendienstmedewerkers, verschillende kantoren en diverse flexibele werkplekken. Met Siennax eCRM hebben al onze medewerkers altijd en overal toegang tot dezelfde informatie."

Mobiele toegang
Siennax eCRM is zeer interessant voor bedrijven met veel mobiele medewerkers, die weinig op kantoor zijn, bijvoorbeeld de buitendienst medewerkers. Zij hebben met eCRM via het ASP model van Siennax onderweg overal toegang tot de gegevens van hun relaties, door eenvoudig hun laptop te koppelen aan hun GSM. Siennax eCRM heeft maximaal 8 Kb/sec nodig en is daarom bijzonder geschikt voor gebruik met GSM bandbreedte (GSM 9,6Kb/sec).

Aantrekkelijk voor MKB
Met name voor kleine en middelgrote bedrijven is het financieel vaak niet haalbaar om een traditionele CRM applicatie te laten implementeren. Het aanbod van de eCRM applicatie op basis van een abonnement via het ASP model maakt dit relatie-informatiesysteem financieel bereikbaar voor een brede markt. Ook zijn er geen grote technische aanpassingen nodig: een PC met internetbrowser en een internetaansluiting is voldoende om de eCRM toepassing te kunnen gebruiken. Een ander groot voordeel is dat de implementatie van eCRM door Siennax gemiddeld slechts twee weken duurt.

Functionaliteiten
De eCRM oplossing van Siennax biedt diverse functionaliteiten, zoals tools op het gebied van contact- en relatiebeheer. Hiermee kan een bedrijf bijvoorbeeld contactmomenten inplannen en vastleggen, en bedrijfsprofielen bewaren. Daarnaast heeft eCRM diverse businesstoepassingen, onder meer om offertes en forecasts te maken. Ten slotte biedt eCRM marketingtools voor doelgroepbepaling, mailing en resultatenanalyses. Alle tools zijn geschikt voor zowel business-to-business als business-to-consumer activiteiten.

Over Scope
Sinds de oprichting in 1987 maakt Scope marketing technology een continue en gecontroleerde groei door. Vanuit twee vestigingen in Nederland werken meerdere teams aan de ontwikkeling van hoogwaardige software en aan de functionele en technische implementatie van het Scope relatiebeheersysteem. Behalve de webbased Scope CRM-versie biedt Scope marketing technology ook een client/server versie, Scope Unlimited. Klanten meer en beter laten verkopen is een belangrijke doelstelling van Scope marketing technology, waarbij de implementatie zeker zo belangrijk is als de software. Voor meer informatie zie www.scope-mt.nl.

Over Siennax International
Siennax is een snel groeiende pure-play Application Service Provider (ASP) met een duidelijke focus: consultancy, hosting van applicaties en het leveren van connectiviteitsdiensten aan zakelijke gebruikers op geografisch verspreide locaties. Het dienstenportfolio van Siennax reduceert de druk op IT resources door het vrijmaken van bestaand IT personeel en door onmiddellijke toegang te bieden tot de door Siennax opgebouwde kennis en ervaring. Voor de klanten betekent dit dat de noodzaak van het onderhouden van een ingewikkelde ICT-infrastructuur wegvalt, zodat zij zich kunnen concentreren op hun eigen kernactiviteiten.

Siennax' portfolio omvat beveiligde e-mail, intranet, extranet, e-commerce, e-learning, kennismanagement en documentmanagementapplicaties. Deze web-based applicaties zijn toegankelijk voor de klanten via het internet en via het Wireless Application Protocol (WAP). Siennax heeft partnerovereenkomsten met onder meer Microsoft, IBM/Lotus, Sun-Netscape, Oracle en Documentum. Voor meer informatie, zie www.siennax.nl.

Siennax is in 1998 opgericht en is een besloten vennootschap gefinancierd door de Nederlandse incubator Twinning en Prime Technology Ventures. Het hoofdkantoor van Siennax is gevestigd in Amstelveen. Siennax heeft daarnaast kantoren in Enschede en Eindhoven, en een Duits kantoor in Kassel, Duitsland.

# # #
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Ari Dijkshoorn Nancy van Kuijk Siennax International Applied Communications Tel: 020 - 4467900 Tel: 020 - 531 700 (ari.dijkshoorn@siennax.com) (nancy@appliedcom.com) www.siennax.com www.appliedcom.com

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie