Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Amsterdam stelt Petra Groot aan als Online Marketing Manager

Datum nieuwsfeit: 07-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

AGENCY.COM : Amsterdam stelt Petra Groot
aan als Online Marketing Manager

Diemen, 7 November 2000 - AGENCY.COM : Amsterdam maakt bekend dat Petra Groot per direct is aangesteld als Online Marketing Manager. In deze nieuwe functie is zij, samen met Alexander Fase, verantwoordelijk voor het uitbouwen van de Online Marketing Department. De Online Marketing Department verzorgt diensten op het gebied van traffic generatie, online advertising, affiliate marketing en search engine optimalisatie.

Petra was voorheen Marketing Communicatie Manager bij AGENCY.COM : Amsterdam. Haar functie wordt nu overgenomen door Njusja de Gier. Vóór AGENCY.COM was Petra onder andere werkzaam bij Philips Consumer Electronics en Air Products & Chemicals. Njusja de Gier is afkomstig van Paul Kok Consultants. Voor die tijd was zij werkzaam bij Proctor & Gamble.

"AGENCY.COM heeft zich naast consultancy en de ontwikkeling van internet sites, WAP- en interactieve televisie applicaties, gespecialiseerd in online marketing. AGENCY.COM combineert een brede kennis over de traditionele marketing mix met kennis over de nieuwe mogelijkheden op het Internet en adviseert hoe Internet als communicatiemiddel en verkoopkanaal maximaal ingezet kan worden. Daarnaast kan AGENCY.COM natuurlijk ook zorgdragen voor de daadwerkelijke implementatie", aldus Petra Groot.

Over AGENCY.COM
AGENCY.COM is een wereldwijd opererende onderneming actief op het gebied van internet, mobile wireless en interactieve telvisie. De organisatie biedt een geïntegreerde aanpak van strategie, creativiteit en technologie. Met deze geïntegreerde aanpak adviseert AGENCY.COM haar klanten bij het uitdenken van internetstrategieën en de realisatie ervan. AGENCY.COM werkt zowel nationaal als internationaal voor grote klanten uit verschillende bedrijfstakken. In Nederland behoren onder meer KPN, Heineken, PCM Uitgevers, ING, Interleasing en de Nederlandse Opera tot de opdrachtgevers.

De van oorsprong Amerikaanse organisatie is opgericht in 1995 en heeft vestigingen in New York, Boston, Chicago, Dallas, Portland, San Fransisco en Woodbridge. Buiten Amerika heeft de organisatie kantoren in Amsterdam, Kopenhagen, Londen, Parijs en Singapore. Meer informatie op www.agency.com.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Text 100 BV
Dennis Doodeman
Tel: 020 530 43 45
E-mail: (dennisd@text100.nl)

AGENCY.COM : Amsterdam
Njusja de Gier
Tel: 020 7994000
E-mail: (ndegier@agency.com)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie