Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Japanspecialist Rien Segers hoogleraar cultuur en bedrijf

Datum nieuwsfeit: 07-11-2000
Bron: Rijksuniversiteit Groningen
Zoek soortgelijke berichten
Rijksuniversiteit Groningen

Japanspecialist Rien Segers hoogleraar Cultuur en bedrijf

Bij de faculteiten Bedrijfskunde en Letteren is een in Nederland unieke nieuwe leerstoel gevestigd op het gebied van cultuur en bedrijf. Op deze bijzondere leerstoel is benoemd de Japanspecialist dr. Rien T. Segers. De nieuwe leerstoel anticipeert op twee fenomenen waar het Nederlandse bedrijfsleven in toenemende mate aandacht voor krijgt: bedrijfscultuur en culturele identiteit. De bedrijfscultuur ('corporate identity') van een organisatie bepaalt steeds meer de concurrentiepositie. Verder valt een steeds sterker wordende internationalisering van het zaken doen waar te nemen, waardoor bedrijven steeds vaker in aanraking komen met culturen die letterlijk ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie