Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inhoud nummer Paard & Rijtuig

Datum nieuwsfeit: 07-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Hoefnet

Nieuw nummer van Paard en Rijtuig verschenen!

Tildonk, 7 november 2000
Het nieuwe nummer van Paard & Rijtuig, het Belgische tijdschrift voor het aangespannen rijden, staat grotendeels in het teken van nationale en internationale samengestelde menwedstrijden. Zo wordt er over vijf pagina's uitgebreid verslag uitgebracht over het Wereldkampioenschap vierspannen in Wolfsburg en over de internationale vierspanwedstrijd in Breda. Ook het Belgisch kampioenschap in Mariembourg en vele andere samengestelde menwedstrijden in België komen uitvoerig aan bod.

De door kenners zo gewaardeerde reeks artikels over authentieke rijtuigen wordt vervolgd met het tweede deel van de geschiedenis van de calèches, Gaillardes en Wourchs.
Verder bevat het oktobernummer onder meer een reportage van de unieke trekpaardenstoet in Vollezele, een voorstelling van de Forest pony en een fotoreportage van de bijeenkomst met antieke rijtuigen bij Mia Allo.
In dit nummer wordt ook de einduitslag bekendgemaakt van de Paard & Rijtuig Driving Cup 2000.

Paard & Rijtuig Magazine is niet in de boekhandel te verkrijgen. U kunt vanuit Nederland losse nummers bestellen door overmaking van 14 NLG op bankrek. nr. 64.2065 934 bij Fortis Bank Maastricht. Voor België: 200 BEF per los nummer, te storten op bankrek. nr. 230-0098230-86.
Een jaarabonnement op dit tweemaandelijkse tijdschrift kost voor Belgische abonnees: 1.080 BEF (Nederland 69,- NLG). Uw jaarabonnement begint automatisch te lopen vanaf ontvangst van uw betaling op één van bovenvermelde rekeningen. Vermeld a.u.b. "Nieuwe abonnee Hoefnet" bij uw betaling.

Paard & Rijtuig on tour!

Paard & Rijtuig is van 17 tot 19 november met een stand aanwezig op de dubbele opendeurdagen bij Zadelmakerij Van der Wiel in Achel (België) en Chr. van den Heuvel. U kunt op onze stand alle nog beschikbare nummers inkijken en ontvangt er een leuk verwelkomingsgeschenk bij het nemen van een jaarabonnement. Tot kijk in Achel!

Meer info en gratis folder te verkrijgen bij:
Paard & Rijtuig Magazine
Bertrodestraat 15,
B-3150 Tildonk
België
Tel. +32 (0)16/60 54 26
E-mail: (paardrijtuig@pi.be)
©Hoefnet 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie